Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ezt tényleg beveszik az emberek?

EagleHUN kérdése:

Ezt tényleg beveszik az emberek?

Figyelt kérdés

Kaptam egy levelet a távhőszolgáltatótól hogy 12k-val csökkentik a "hideg" télre való tekintettel a fűtésszámlám a következő hónapban érvényesül.

- Most komolyan a tavaly tél sokkal hidegebb volt mint ez!

Mégsem adtak semmi segítséget!

- Ez egyszeri alkalom, és pont a választások előtt!

- A világpiaci ár már régóta sokkal alacsonyabb 20-22%-os állandó csökkentés is lehetne a dologból! Magyarul a Magyar lakosságot most is kirabolják folyamatosan, és azt hiszik milyen jó fejek ha ebből egy tizedet visszaadnak?

Szerintem ez a legundorítóbb és legaljasabb húzásuk az utóbbi időben.

Szerintetek is?

Szerintem sodorják össze gurigába ezt a pénzt és tömjék a "kipufogó" csövükbe, egy nagy négylábú állat csökével mellékelve...és finoman fogalmaztam a szűrők miatt.

Gyakorlatilag szavazatvásárlásról van szó.

Ez nem illegális?

Jó értem hogy ezt az állam csinálja és nem a párt vagy a kormány, de hát ebből látszik hogy pártállamban élünk...!!!

Csak engem háborít ez fel vagy vannak itt akik hasonlóan gondolják?

Inkább vesztenek vagy inkább szereznek ezzel a húzással szavazókat?

#FIDESZ #húzás #kamu #pénzvisszafizetés #aljasság #szavazatvásárlás #módra #ürüggyel #pártállamban #lehúzással
2018. márc. 26. 11:47
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Nem muszáj elfogadnod. Vissza is utalhatsz 15 ezret a fizudból a kormánynak.
2018. márc. 27. 07:53
 22/24 anonim ***** válasza:
Én ugyan nem utalom vissza! Az az ÉN pénzem, mert az ÉN adómból fizették ki annak is, aki ingyenélő.
2018. márc. 27. 09:04
 23/24 A kérdező kommentje:

#22-es tökéletesen leírta miért tartom meg.

De ugyanezen okból köszönet és hála nem jár érte azoknak akik nagy kegyesen "vissza adták".

Sőt a kérdésem alatt is megemlítettem hogy jelenleg is sokkal többet fizetünk a gázért mintha világpiaci áron vennénk. Kicsit utána is néztem most az a 22%-ot a sajtóból vettem, most az utánanézéskor derült ki számomra hogy valójában ennél sokkal rosszabb a helyzet!!!

Íme a tőzsdei adatok:

[link]

A 3. grafikonon lehet látni igazán hogy 2003-2009 közt a világpiaci ár nagyjából 7000 egység körül volt.

Ma 2689 de számoljunk 3000 -es átlaggal.

Vagyis lehetne hogy csak ennyit fizetnünk érte!

A Fidesz csökkentett mennyit is? 2x 10% vagy 3x10%-ot?

7000/100*10=700 7000-700=6300

6300/100*10=630 6300-630=5670

5670/100*10=567 5670-567=5103 -tehát most elvileg ennyi egységet fizetünk.

Feltéve ha azóta nem volt egyéb árcsökkentés. (Tudtommal nem volt!)

A 3000 és az 5103 közt 70%-os különbség van.

Azaz a mai világpiaci árnál 1,7X többet fizetünk ki mi itthon!

Ez jobb helyen úgy nevezik rablás!!!

És ebből az is látszik hogy amit kiküldenek és leírnak hogy ennyivel meg annyival fizettél kevesebbet egyszerű kamu. Mert csak azt a 20-30%-ot számolja amivel csökkentette.

Tegyük fel hogy valaki 100000-ért fűt novembertől áprilisig.

Ugyan ez 60000-be is kerülhetne neki, ha világpiaci áron számítanák.

Ja hogy vissza kap belőle 12-t tehát összesen 88-ért fűtött, és még legyen is hálás? És ha nem tetszik neki küldje vissza a 12-t (15?-why?) is...

Ismertem egy oroszt úgy hívták ELMÉSZA...

2018. márc. 27. 10:54
 24/24 anonim ***** válasza:
Igazad van kérdező! Orbán és társai bt.=(büdös taplók) világi faaszszopók!!
2018. márc. 27. 11:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!