Ezt tényleg beveszik az emberek?
Kaptam egy levelet a távhőszolgáltatótól hogy 12k-val csökkentik a "hideg" télre való tekintettel a fűtésszámlám a következő hónapban érvényesül.
- Most komolyan a tavaly tél sokkal hidegebb volt mint ez!
Mégsem adtak semmi segítséget!
- Ez egyszeri alkalom, és pont a választások előtt!
- A világpiaci ár már régóta sokkal alacsonyabb 20-22%-os állandó csökkentés is lehetne a dologból! Magyarul a Magyar lakosságot most is kirabolják folyamatosan, és azt hiszik milyen jó fejek ha ebből egy tizedet visszaadnak?
Szerintem ez a legundorítóbb és legaljasabb húzásuk az utóbbi időben.
Szerintetek is?
Szerintem sodorják össze gurigába ezt a pénzt és tömjék a "kipufogó" csövükbe, egy nagy négylábú állat csökével mellékelve...és finoman fogalmaztam a szűrők miatt.
Gyakorlatilag szavazatvásárlásról van szó.
Ez nem illegális?
Jó értem hogy ezt az állam csinálja és nem a párt vagy a kormány, de hát ebből látszik hogy pártállamban élünk...!!!
Csak engem háborít ez fel vagy vannak itt akik hasonlóan gondolják?
Inkább vesztenek vagy inkább szereznek ezzel a húzással szavazókat?
Főleg a nyugdíjasok veszik be, és tudod az-az a korosztály aki "hálás" is érte.
Nem tudom miért pont 12 ezer forint de valószínűsítem azért mert 8 éve van a Fidesz kormányon, és még 4 évet akarnak. Így jön ki a 12.
Persze, hogy beveszik.
Ha kivonod a magyar társadalomból a prolik, a parasztok és a cigányok számát, akkor alig marad embered.
Magyarország nem éppen polgárosodott és értelmiségi. Ez van...
"még 4 évet akarnak."
Ajajajj, 1000 éves birodalom lesz itt, nem 12 év. :D
Tavaly azért nem kapott senki, mert akkor nem voltak választások.
Sajnos sokan beveszik és sok embernek ez a kevéske alamizsna is elég, hogy a Fideszre szavazzanak. És amikor teljes joggal hülyének nevezed őket, hogy 12 ezer forintért megvásárolják a szavazatukat, akkor még te vagy a szemét.
'És amikor teljes joggal hülyének nevezed őket, hogy 12 ezer forintért megvásárolják a szavazatukat, akkor még te vagy a szemét.'
Aki nem képes a kritikát elfogadni....
A magyaroknak nem kell a jólét.
Ezt már számtalan alkalommal elmondtam és eddig mindig le voltam hurrogva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!