Ezt tényleg beveszik az emberek?
Kaptam egy levelet a távhőszolgáltatótól hogy 12k-val csökkentik a "hideg" télre való tekintettel a fűtésszámlám a következő hónapban érvényesül.
- Most komolyan a tavaly tél sokkal hidegebb volt mint ez!
Mégsem adtak semmi segítséget!
- Ez egyszeri alkalom, és pont a választások előtt!
- A világpiaci ár már régóta sokkal alacsonyabb 20-22%-os állandó csökkentés is lehetne a dologból! Magyarul a Magyar lakosságot most is kirabolják folyamatosan, és azt hiszik milyen jó fejek ha ebből egy tizedet visszaadnak?
Szerintem ez a legundorítóbb és legaljasabb húzásuk az utóbbi időben.
Szerintetek is?
Szerintem sodorják össze gurigába ezt a pénzt és tömjék a "kipufogó" csövükbe, egy nagy négylábú állat csökével mellékelve...és finoman fogalmaztam a szűrők miatt.
Gyakorlatilag szavazatvásárlásról van szó.
Ez nem illegális?
Jó értem hogy ezt az állam csinálja és nem a párt vagy a kormány, de hát ebből látszik hogy pártállamban élünk...!!!
Csak engem háborít ez fel vagy vannak itt akik hasonlóan gondolják?
Inkább vesztenek vagy inkább szereznek ezzel a húzással szavazókat?
Deehogyis. Ez a tél valóban elúzódó és nagyon hides. Még ma is mínuszok vannak és holnap is lesz reggel. Tavaly nem is volt hideg jóformán.
Én örülük, hogy kapok segítséget. Minden fillér jól jön !
"Deehogyis. Ez a tél valóban elúzódó és nagyon hides. Még ma is mínuszok vannak és holnap is lesz reggel. Tavaly nem is volt hideg jóformán. "
Tavaly hidegebb tél volt. Ez tény! Most bejött egy kis késői hideg, de a december, január milyen enyhe volt már? Januárban meleg rekordok dőltek meg. Az idei tél volt az egyik legenyhébb az utóbbi években. Ezt nem én mondom, hanem az Országos Meteorológiai Szolgálat. Nyugodtan utánanézhetsz a hőmérséklet adatoknak. A Fidesz hazugsága ismét könnyedén megcáfolható száraz tényekkel. Bár, aki emlékszik milyen hideg volt tavaly januárban annak erre sincs szüksége. Csak sajnos sokak memóriája pár hét alatt törlődik.
"mert 8 éve van a Fidesz kormányon, és még 4 évet akarnak. Így jön ki a 12."
Erre nem is gondoltam. :D
"Ha kivonod a magyar társadalomból a prolik, a parasztok és a cigányok számát, akkor alig marad embered.
Magyarország nem éppen polgárosodott és értelmiségi. Ez van..."
" Tavaly azért nem kapott senki, mert akkor nem voltak választások.
Sajnos sokan beveszik és sok embernek ez a kevéske alamizsna is elég, hogy a Fideszre szavazzanak. És amikor teljes joggal hülyének nevezed őket, hogy 12 ezer forintért megvásárolják a szavazatukat, akkor még te vagy a szemét.
"
Sajnos ezek kemény tények...
"A disznó is azthiszi, hogy azért zabáltatják mert szeretik..."
Ezen a hasonlaton jót röhögtem.
Jogilag nem foghatóak valahogy emiatt az egész miatt?
Választási csalás stb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!