Milyen társadalmi stabilitás várható a következő 4 évben, ha valamilyen oknál fogva mégis a libsi média által vizionált baloldali fordulat következne be az áprilisi választáson?
A kérdés úgy szólt hogy ha valamilyen oknál fogva!
Mondjuk úgy hogy a jobbik összefog a DK-val.
Gabit ismerve már bármi lehet... :(((
Az hogy a jobb oldali szavazók aránya kb.2/3 az tény
szerintem tanulj meg olvasás után értelmezni a leírtakat és akkor nem írsz legközelebb hlyeségeket!
Nem tudom, én a magyar baloldalnak sosem fogom megbocsájtani, hogy bemocskolták a liberalizmus eszméjét.
Ezeknek közük nincs a valódi klasszikus liberalizmushoz, max kultúrmarxistáknak tudnám hívni őket.
Ha a baloldali fordulattal arra célzol, hogy az újbalos Karácsony Gergely lesz a miniszterelnök, aki rögtön azzal kezdené, hogy áttapos az alaptörvényen, majd a személyes szabadságjogokba belekötve a magántulajdonhoz való jogokat sértve a középosztályra vagyonadót vetne ki. Akkor abból köszönöm szépen ,nem kérek. Azonnal elhagynám ezt az országot.
Üdv. Egy klasszikus liberális
"szerintem tanulj meg olvasás után értelmezni a leírtakat"
Pontosan értelmeztem: a "libsi", meg a "vizionált baloldali fordulat" szóhasználatodból egyből lejött, hogy fideszes bérkommentelő vagy, akinek az a feladata, hogy egymásnak ugrassza itt a jónépet, mert épp nincs jobb dolga.
Semmilyen.
Valszeg azonnal lehúznának a dolgozó embereket még jobban, hogy a segélyen tengődők jobban éljenek.
"Valszeg azonnal lehúznának a dolgozó embereket még jobban, hogy a segélyen tengődők jobban éljenek."
A fidesz dolgozói szegénységben tart rengeteg embert.
Az SZJA csökkentés a jól keresőknek kedvezett nem a "dolgozóknak".
Az is dolgozó,aki havi 100 ezret keres,nem csak aki havi 500 ezret.
Ráadásul az Áfát is ők verték fel 27%-ra.
Nagyon helyesen növelnék a tehetősebbek adóköltségeit.
Elég volt 8 év habzsidőzsiből,úgy hogy közben belerokkan a fél ország.
A kérdés a science fiction kategóriájába tartozik, mivel:
1. Az áprilisi választásokon csak a fidesz nyerhet a jelenlegi torz választási rendszerben.
2. Liberális média már nincsen Magyarországon. Baloldali is alig-alig. A Fidesz mindent felvásárolt, bezáratott, tönkretett, megfosztott sugárzási frekvenciáitól, ami liberális volt, és a 95%-át a baloldali sajtónak is felszámolta már. Az a sajtó pedig, ami NEM LÉTEZIK, értelemszerűen nem is vizionál semmit.
3. A Fidesz nagyon sok tekintetben NEM JOBBOLDALI PÁRT, mivel nem folytat jobboldali politikát.
Ennek ellenére társadalmi stabilitás nem lesz, hiszen tudjuk, hogy a társadalom 2/3-a NEM Fideszes, a biztos szavazók abszolút többsége pedig kormányváltást akar (ahogy legutóbb is azt akart 55%, a fidesz fiktív kétharmaddá várazsolt 45%-ával szemben).
Egy olyan országban, ahol a társadalom egyharmada fiktív kétharmaddal uralkodik a kétharmada fölött, egyszerűen nem lehet társadalmi stabilitás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!