Mely társadalmi réteg, ill. milyen politikai szemléletű emberek tudnak azonosulni Vona Gábor jelenlegi, "megújult" nézeteivel?
Még a legtörzsgyökeresebb baloldali fórumokon is vita tárgya hogy most a Jobbik alternatíva-e vagy nem? Régi táboránál szintén megosztotta az embereket a változás.
A Jobbik most vagy 2 szék között a földön marad, vagy sikerül alternatívát nyújtson mindenkinek.
#4 vagy ami még sokkal inkább valószínű, hogy nyer pár új szavazót miközben régieket meg elveszít.
(a kérdés csak az, hogy ez az össztámogatottságukat hogyan változtatja, bár mivel 2015-16 környékén a teljes lakosság körében álltak 16%-on is, most meg 10% körül talán már most is kijelenthető, hogy többet buktak rajta, mint amennyit nyertek, de biztosat majd a választások után mondhatunk. 1 020 476 szavazat a cél amit minimum el kell érjenek)
Nem csak az itt hozzászólók keverik(tek) a szezont a fazonnal!
És igen még a Jobbik alaptáborába tartozók közt is ugyanez a helyzet sajnos, mert sokan nem olvassák el a tényeket és így nem is értik meg a dolgot!
Ugyanis:
A Jobbik a korábban is meghirdetett programján nem változtatott semmit! (Fent van a weblapjukon tételesen!)
Folyamatosan egészítik ki újabb és újabb pontokkal de a régebbiek maradtak!
Amin változtattak az a kommunikáció.
Sokkal több embert szélesebb rétegeket kívánnak megszólítani. Egyébként sikerrel!
Csak közben sok értetlen meg elpártolt sajnos.
Akik megértették, hogy azzal a szilárd de kis bázissal ami volt nem lehet kormányra kerülni és ezért hajlandóak voltak változtatni a kommunikáción maradtak.
Akik meg nem értették meg azok mentek.
Lásd pl: Novák Előd.
Magánvéleményem:
Nekem tetszettek régen is, most még jobban!
Jólét.
Otthon.
Bizalom.
Igazság.
Közösség.
Olvasd össze a szavak kezdőbetűjét. Egy nevet is kapsz.
Jób könyve
A ravaszok terveit mind keresztülhúzza, üzelmeiket meghiúsítja.
Jób 5.13
2008, vagyis 17 éves korom óta Jobbikos vagyok. A mai napig tudok azonosulni a nézeteikkel.
Alsó középosztálybeli, diplomás, fehér, heteró, átlagos férfi vagyok, vidéki nagyvárosból.
Ja és szomorú hogy valaki csak azt tudja elképzelni a világon, hogy valakivel vagy 100%-ig egyetértesz, vagy 100%-ig nem értesz egyet. 2008-ban sem értettem egyet mindenben a Jobbikkal és most sem értek egyet mindenben a Jobbikkal, de szerintem ők a legkisebb rossz a választható pártok közül.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!