Támogatnátok egy polgári engedetlenségi mozgalmat a jelenlegi kormányzat ellen a társadalmi terhek igazságosabb átalakitása érdekében?
Interpellálnék!
Nem csak a mostani kormányzat ellen kellene engedetlennek lenni, hanem az összes politikust el kellene zavarni, még írmagjukat is kiirtani, és új vezetőket választani.
Megváltoztatni az alkotmányt, hogy bármikor visszahívhatók legyenek, felelősségre vonhatóak legyenek, és büntethetőek!
Na persze nem a haver ellenzék aki büntetne, hanem egy népi tanács.
Igazságos adórendszer bevezetni, persze nem úgy hogy megérje csórnak lenni, bevezetni azt, hogy egy nagy vagy multi vállalkozás 49 %-a az államé legyen minden esetben!
Természetesen nem kizsákmányolni kell a kedves befektetőt, hanem részarányosan támogatni és az államnak befektetni!
4.
Én azt mondom, hogy ha vállalkozok, és megtehetem, akkor igen is és kutya kötelességem kivenni részarányosan a részem a terhekből!
No nem úgy, hogy milliárdokat forgatok, és közben 120.000 lesz a fizetésem (mert én gazdag vagyok), hanem hagyjanak dolgozni, és adózok!
(3. voltam)
"köszönöm a válszokat,elsönek arra gondoltam pl. ha sikeres vagy semmi probléma , de tegyük fel 500000-böl 100000-et ha lenyul az állam mégsem lehet olyan fájdalmas mint 90-böl 30-at"
Úgy állítod be, mintha a fél milliót keresők vagyonuk 1/5-ét adóznák a szegények pedig 1/3-át. Mindenki egységesen 16%-ot adózik, fel nem foghatom, ez miért nem igazságos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!