Csurka véleménye a jobbikról 2010-ben?
https://www.youtube.com/watch?v=Y2UcIogG6y8
2:53-tól kezdi kifejeteni véleméynét a jobbikról
Mi a kérdés?
Igaza volt, igaza van.
Csurka tudta, hogy a szélsőséges nézetek nem kormányzóképes a mai magyar társadalomban(nincs elegendő támogatója ahhoz, hogy választásokat nyerjenek), ezért igen is tisztában volt vele, hogy mi fog kelleni ahhoz, hogy abból az irányból egy kormányzóképesebb felé forduljon.
Másodrészt próbálta visszaszerezni a szavazóit.
Harmadrészt fenn áll a lehetősége, hogy ő is hasonlót csinált a MIÉP-pel, hiszen az első mondatok közt mondott, szavazz ránk és mi így támogatjuk a FIDESZ-t.
Nem. Én a Magyar Nemzetet és a Magyar Fórumot olvastam. Szimpatizáltam Csurkával, a MIÉP-pel, de volt, amit soknak gondoltam. Érzelmi, és olykor irigységalapúnak láttam a politikájukat, pl. mikor a Magyar Fórum lekicsinylően írt egy cikkben azokról a magyarokról, akik idegen nyelveket tudnak.
Követtem a politikát, megnéztem az összes miniszterelnöki vitát 98-tól, többször is. Azt gondoltam, sok folyamatot átlátok. Engem - szégyen, nem szégyen - meglepetésként ért, hogy a Jobbik összeállt a DK-val és társaival. Vona visszavonulását sem tudom hová tenni. Idővel biztos megértem ezt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!