Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik régi Jobbikot szerették,...

Akik régi Jobbikot szerették, azok most kire fognak szavazni?

Figyelt kérdés
Csalódtam benne, főleg Vona Gáborban.

2018. márc. 15. 08:30
1 2 3 4 5 6 7
 61/62 anonim ***** válasza:
0%

Úgyhogy ezt a vitát én lezártnak tekintem, máskor csak olyannal szállj vitába aki hasonlóan alacsony szinten van mint te, mert különben ha kifogytál az "érvekből" vagyis a kormánypropagandából, akkor megint nekiállhatsz jelentgetni.

Te szellemi fegyvertelen :D

2018. márc. 28. 20:41
 62/62 anonim ***** válasza:
100%

Kedves nemecsek! #54-es válaszból is gyaníthatod : nem én jelentettelek. :)

Miért tenném? Elvégre saját magad minősítetted: leírtad. hogy kb. mit láthatnál a tükörben,

ha néha lenne bátorságod belenézni. Látnál valakit, aki nem "tűzoltó", vagy "katona, csak

"vadakat terelő" juhász. Pedig kár érted, többre is vihetted volna.

Nem én jelentettelek, úgy látszik, mások érzékenyebben reagálnak a penetrára.

Ezek szerint lehetséges, hogy némelyik mélyröptű "válaszodról" lemaradtam, mert nem olvashattam, de a KÖZÖSSÉGI fórumok már csak ilyenek: sok ezren járnak naponta a GyiK-re.

Remélem, sokak számára "lejött", hogy csak te érzed magad megbántva,

amiért a tények másról szólnak, mint a te "véleményed". Sokak 8.-án kinyilvánított véleménye sem azért ellenkezik majd a te "érveiddel", mert azzal téged akarnak vitára hívni.

Vagyunk néhányan, akik számára a magyarsága" nem vita tárgya".

Téged meggyőztek. Én "meggyőződtem".

( Időben) ébredj fel, tegyél arról, hogy közelebb kerülj ahhoz a ValóVilághoz, amiben te is szereplő vagy. Légy jófiú, puszi az orrod hegyére. :)))

Üdv mindenkinek . :)

2018. márc. 29. 07:49
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!