Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik régi Jobbikot szerették,...

Akik régi Jobbikot szerették, azok most kire fognak szavazni?

Figyelt kérdés
Csalódtam benne, főleg Vona Gáborban.

2018. márc. 15. 08:30
1 2 3 4 5 6 7
 11/62 A kérdező kommentje:
10 es ott a pont!!! Dúró Novák Tockai Morvai...Janiczák tagokkal nincs gondom. De Vona...
2018. márc. 15. 08:57
 12/62 anonim ***** válasza:
53%

5/10-es!

Imádom ezeket a lózungokat. Egészségügy, oktatás tönkretétele. Azt lehet tönkretenni, ami valamikor jó volt. Valaha is jó volt szerinted?! Megsúgom soha nem is lesz olyan jó, amilyenre az emberek gondolnak. Szerintük vörös szőnyegen kellene őket fogadni a kórházakban, langusztát vacsorára, kézimunkás ápolónőket stb.

2018. márc. 15. 08:58
 13/62 anonim ***** válasza:
84%

Kilences!

Vona rendszeresen elhatárolódik Toroczkaitól, aki nem a párt jelenlegi irányvonalát képviseli. A vak is látja, hogy a gyengébb képességű radikálisok számára tarják díszmagyarnak.

2018. márc. 15. 08:59
 14/62 anonim ***** válasza:
46%
Az a lényeg, hogy nemzeti legyen a párt, meg rasszista? Az meg teljesen lényegtelen hogy mennyira baxa szét az országot, és milyen kapcsolatot ápol a környezetével? Szerintem nektek kellene kérni állampolgárságot Észak-Koreába, az az ideális hely számotokra.
2018. márc. 15. 09:05
 15/62 anonim ***** válasza:
81%

Tizennégyes!

A magam nevében azt mondhatom, hogy a gerinc az, ami súlyosan hiányzik a jelenlegi Jobbikból.

A minimumkövetelmény részemről annyi volna, hogy ne egyezkedjenek az ellenséggel.

2018. márc. 15. 09:15
 16/62 anonim ***** válasza:
85%
Egyetértek az előttem válaszolóval. Azt kéne megérteni, hogy a bal-liberális oldal nem ellenfél, hanem ELLENSÉG. Az ellenséggel pedig bármilyen szövetségre törekedni ÁRULÁS!
2018. márc. 15. 09:24
 17/62 A kérdező kommentje:
15-16 jól mondjátok. De az us fúrcsa 4 Jobbis 4óra alatt 3 verziót mond kivel paktálna le.
2018. márc. 15. 09:28
 18/62 anonim ***** válasza:
74%
Fideszre szavazok, nincs más alternativa
2018. márc. 15. 09:32
 19/62 anonim ***** válasza:
23%
Még mindig a Jobbikra. Én is csalódtam bennük, de még mindig az egyetlen magyarnak nevezhető párt. Most komolyan szavazzak arra a Fideszre, amelyik migránsokat telepít be, végrehajtja a soros-tervet, feltétel nélkül szolgálja az EU-t, koncepciós pereket folytat hazafiak ellen, stb.?
2018. márc. 15. 09:47
 20/62 anonim ***** válasza:
82%
Az utóbbi két választásokon nyugodt szívvel, lelkesen szavaztam a Jobbikra, mert az értékrendjük közel állt az enyémhez. Amióta Vona megkergült, azóta megváltozott a véleményem a pártról. Pár hónapja még azt mondtam, el sem megyek szavazni, most inkább hajlok arra, hogy érvénytelen szavazatot adok le. Nagyon nem fűl a fogam ahhoz, hogy a rossz, rosszabb, legrosszabb közül válasszak. Ha végül mégis érvényes szavazatot adok el, akkor keserű szájízzel, de ismét a Jobbikra voksolok. A baloldali leszerepelt és kamu, alibipártoktól irtózok, a Fidesz pedig szintén bizonyított, így nem kérdés, hogy rájuk sosem szavaznék.
2018. márc. 15. 09:49
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!