Jobban élsz most, mint 4 éve?
Figyelt kérdés
Javult az életszínvonalad 2014 óta?2018. márc. 14. 12:49
11/19 anonim válasza:
Sokaknak javult, mivel Orbánnak köszönhetően kiment több ismerősöm is külföldre, életük legjobb döntése volt :)
12/19 anonim válasza:
Nekem igen, hála Soros Györgynek. Az ő ügynökeként igen jól keresek ma Magyarországon.
13/19 anonim válasza:
nem. soros györgy lehet az oka? szerintem biztos nem a fidesz....
14/19 anonim válasza:
Jobban, de csak azért, mert munkahelyet váltotram, és sokkal nagyobb felelőség van rajtam.... semmi köze a kormányhoz...
15/19 anonim válasza:
Én jobban.
Mondjuk 4 éve még nem éltem Linzben.
16/19 anonim válasza:
Mi is jobban élünk, mint 4 éve. Németországban...
17/19 anonim válasza:
Jobban. De ehhez a Fidesznek van a legkevesebb köze.
18/19 anonim válasza:
Igen, és itthon. Az az én érdemem, hogy évről évre többet keresek, az meg a kormányé, hogy nem sújtanak érte büntetőadóval, mint az MSZP-kormány idején. Plusz időközben két gyerekem végzett az egyetemen, és jó állásuk van, az ő eltartásuk sem terhel már anyagilag.
19/19 anonim válasza:
Jobban,de ez a munkahelyemnek köszönhető,ami külföldi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!