Jobban élsz, mint négy vagy nyolc éve?
Jobban, de ezt egyedül annak köszönhetem, hogy már nem vagyok hajlandó elmenni dolgozni. 8 éve még dolgoztam éjt nappallá téve, minden nap négykor keltem 200 kilóméterekre eljártam egy építő céggel és volt mikor csak éjfélkor kerültem haza. Mindezért kaptam 100 - 110 ezer forintot.
Egyszer aztán azt mondtam most már minden munkaadó verje teherbe az anyját és építsék föl ők amit elvállalnak.
ma 17:32
És mibe fogtál bele?Mert én is valami ilyesmibe gondolkodok(konkrétan állat tartás és növény termesztés)!
"És mibe fogtál bele?Mert én is valami ilyesmibe gondolkodok(konkrétan állat tartás és növény termesztés)!"
Nos pontosan ilyesmibe. Amit tudok megtermelek itthon magamnak élelmiszer terén, van egy kis asztalos műhelyem és szoktam köszörülni is. Soha senkitől sem kérek pénzt a munkámért, ennek ellenére mindenki szokott adni valamit. Azzal, hogy nem kérek elértem azt, hogy senki sem akar feljelenteni adócsalásért, és eljárok közmunkára egy vízügyi céghez, akitől ráadásul ingyen kapom a téli tüzelőt(adómentesen), csak nekem kell kitermelnem. Összességében lényegesen jobban élek, mint mikor állást vállaltam egy munkahelyen.
"Kövezz már meg, mert nem vagyok csöves, és még telik havi 4e Ft internetre! "
Nálunk 2 500 a net.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!