Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jobban élsz, mint négy vagy...

Jobban élsz, mint négy vagy nyolc éve?

Figyelt kérdés
2013. márc. 24. 17:29
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Jobban, de ezt egyedül annak köszönhetem, hogy már nem vagyok hajlandó elmenni dolgozni. 8 éve még dolgoztam éjt nappallá téve, minden nap négykor keltem 200 kilóméterekre eljártam egy építő céggel és volt mikor csak éjfélkor kerültem haza. Mindezért kaptam 100 - 110 ezer forintot.

Egyszer aztán azt mondtam most már minden munkaadó verje teherbe az anyját és építsék föl ők amit elvállalnak.

2013. márc. 24. 17:32
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Bizonyos szempontból igen. De ez nem a mostani vagy az előző rendszereknek köszönhető...
2013. márc. 24. 17:32
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Sokkal rosszabbul, sajnos.
2013. márc. 24. 17:33
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

ma 17:32

És mibe fogtál bele?Mert én is valami ilyesmibe gondolkodok(konkrétan állat tartás és növény termesztés)!

2013. márc. 24. 17:46
 5/15 anonim ***** válasza:
79%
Sokkal jobban élek, de ez sem az MSZP, sem a Fidesz, sem senki más érdeme, csakis az enyém. Aki egy párttól, vezetőtől várja az élete jobbra fordulását, annak soha nem lesz jobb. Én kormánytól függetlenül jól élek.
2013. márc. 24. 17:52
 6/15 anonim ***** válasza:
Igen, de ez nem a mostani és nem az előző kormányoknak köszönhető.
2013. márc. 24. 17:56
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Kövezz már meg, mert nem vagyok csöves, és még telik havi 4e Ft internetre! :D A kérdés az volt, hogy rosszabbul élek-e. A válasz: sokkal rosszabbul. Emlékszem,8-10 évvel ezelőtt még nem úgy mentünk boltba, hogy azt nézegettük, hogy melyik kenyér olcsóbb 20-30 Ft-tal, mert még ez is számít. Akkoriban még nem okozott problémát, ha 3-4 havonta csinosítottunk kicsit a lakáson, elmentünk vásárolni (nem élelmiszert), kikapcsolódni. Ma már ezt szinte egyáltalán nem engedhetjük meg magunknak, mert a rezsi és az élelmiszer jóformán minden pénzüket elviszi. az is igaz, hogy azóta felnőttem én is, egyetemista lettem. De csak halkan megjegyzem, hogy én például az ösztöndíjamból élek, ha az nem lenne, nem tudom, hogy húznám ki a hónapokat, bérletet, kaját, szükséges jegyzeteket is abból veszek. Arra, hogy albérletbe menjek, a közeljövőben kilátásom sincs, dolgozni az egyetem mellett nincs időm, hacsak az alig másfél hónapos nyári szünetemre nem megyek ki külföldre egy kis mellékes összegyűjteni. És már bocsánat, de nekem ez igenis rossz. Mert rohadtul nem úgy képzeltem el az életemet, hogy a 6 év egyetemet itthonról, vidékről bejárva fogom végigcsinálni, és még arra sincs kilátás, hogy 90e Ft-os rezidensfizetésből majd saját albérletem lesz.
2013. márc. 24. 18:19
 8/15 anonim ***** válasza:

"És mibe fogtál bele?Mert én is valami ilyesmibe gondolkodok(konkrétan állat tartás és növény termesztés)!"

Nos pontosan ilyesmibe. Amit tudok megtermelek itthon magamnak élelmiszer terén, van egy kis asztalos műhelyem és szoktam köszörülni is. Soha senkitől sem kérek pénzt a munkámért, ennek ellenére mindenki szokott adni valamit. Azzal, hogy nem kérek elértem azt, hogy senki sem akar feljelenteni adócsalásért, és eljárok közmunkára egy vízügyi céghez, akitől ráadásul ingyen kapom a téli tüzelőt(adómentesen), csak nekem kell kitermelnem. Összességében lényegesen jobban élek, mint mikor állást vállaltam egy munkahelyen.

2013. márc. 24. 19:28
 9/15 anonim ***** válasza:

"Kövezz már meg, mert nem vagyok csöves, és még telik havi 4e Ft internetre! "

Nálunk 2 500 a net.

2013. márc. 24. 19:29
 10/15 Dick Esmen ***** válasza:
Nem,rosszabbul.
2013. márc. 24. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!