Miért vagy fideszes?
"Én csak a véleményemet mondtam el"
Nem, te kinyilatkoztattad, amit pontosan idézek: "SEMMI ismétlem SEMMI jót nem tett ez a kormány a magyar emberekért"
Én pedig leírtam a tapasztalatomat, amivel nem vagyok egyedül, ez alapján pedig enyhén szólva is borul az állításod. Szerintem ez elég egyszerű helyzet...
# 22 Nem azt állítottam hogy te vagy az egyetlen akinek ennyire bejött az élet :D Hanem hogy ezt nagyon kevés ember tudja teljes bizonyossággal elmondani magáról.
És az álláspontomat továbbra is fenntartom tényleg nem a magyar emberek érdekeit részesíti előnyben ez a kormány hanem a sajátját és egy ideális világban ezzel tisztában lennél... Gondolj bele, szerinted miért mennek el ennyien Magyarországról ha itt mindenkinek hónapról hónapra nőne a fizetése mint neked, talán mert ez nem így van? :D
Attól mert te abba a kis százalékba tartozol hogy ezt tudd állítani magadról (most azt a tény hagyjuk el hogy bármennyit is keresel annak a 5-7-szeresét keresnéd Nyugaton) még az nem azt jelenti hogy a többség nem a létminimum alatt él.
# 24 Na jó ez már tényleg szőrszál hasogatás. Nem értem miért nem a mondandóm fő részére reagálsz, hogy Európában sőt majdnem a világon is itt kell a legtöbb adót fizetni .
Nagyon örülök neki hogy te vagy az egyik a kormány haszonélvezői közül, tényleg legyen szép élet a hónapról hónapra növekvő fizetéseddel együtt (minél többször leírom ezt annál poénosabb és annál jobban sántít) Igazából van egy olyan érzésem hogy te csak trollkodni akarsz velem, amennyiben ez nem igaz légyszíves csak cáfold meg az állításom azzal hogy elárulod mi jót tett ez a kormány az emberekért amiből tényleg hasznunk is van.
Én is köztisztviselő vagyok és nem látom a fizetésem folyamatos emelkedését, sajnos!
Az egészségügy botrányos állapotban van, az elmúlt évben 3 családtagommal jártam meg a poklot, félrekezelés és nemtörődömség miatt. Mindez a fővárosban és megyeszékhelyen. Sajnos ketten eltávoztak, pedig boncolásból ítélve megmenthetőek lettek volna, ha az orvosok szemeiben nem a dollárjel jelenik meg, hanem az akarat a gyógyításra.
Mellrákos barátnőm fél évvel a diagnózist követően kapott időpontot, amelybe azóta belehalt volna, ha milliókat nem sajnálva nem megy el magánútra.
A taníttatás? Botrányosan primitívek a könyvek, melyekből "tanulnak" a kisgyermekek.
Alig van felsőoktatásban államilag támogatott szak. Viszont legalább a külföldiek és buta írni helyesen sem tudó de annál magasabb egzisztenciában élő szülők kifizetik a tandíjakat és egyéb velejáró költségeit!
Lehet mondani, hogy a szakképzéssel többre megy az ember, mert nem, nem megy többre. Kevesebb a fizetése. Vagy mindenki legyen kőműves és műkörmös, esetleg járőr?
Migráns valóban nincs, csak luxus autókkal rohangáló színes bőrűek, akik biztosan sokkal ügyesebben kiválasztva, kifizetődőbb szakképzést hasznosítanak a mindennapjainkban.
Sajnálom, én nem tapasztalom azt a sok "jót" amit ad ez a párt.
# 28 Miben is van igaza? Nem is reagált egy állításomra sem. Csak azt hajtogatta hogy nem igaz hogy a jelenlegi kormány nem csinált semmit sem, ellenben nem tudott semmit sem mondani amit tett a magyar emberekért.
Szóval szerintem én mostam fel vele a padlót...
Az a kettőn közt a különbség hogy én állítok valamit az érvekkel alá tudom támasztani ő meg csak állít valamit + mocskolódik meg hazudik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!