A szélsőjobbosok egy része miért keresztény, ha antiszemita?
Figyelt kérdés
Well, nekem feltűnt, hogy annyira ragaszkodtok a keresztény értékrendekhez, kultúrához, de azzal nagyon nem vagytok tisztában, hogy az egész kereszténység zsidóktól származik :) magyarán, akik utálják a zsidókat, szélsőjobbosok, zsidó vallást követnek. A napnál is világosabb, hogy a keresztény vallás a zsidóktól származik, szal nekem ne próbálja senki se magyarosítani vagy bemagyarázni h Jézus magyar volt vagy ehhez hasonló baromságot! Igen is, a keresztény vallás zsidó eredetű, el kell fogadni, ha nem hiszed járj utána. De nekem az a fura, h akik voltaképpen zsidó vallást követnek, mégis antiszemiták? XD Interesting... Egyébként elmondanám, hogy az ősmagyar vallásnak semmi köze a kereszténységhez :)))) mégis annyira ragaszkodtok hozzá.2018. márc. 11. 21:41
11/41 anonim válasza:
Szerintem te kevered a szélsőjobbost a konzervatívokkal.
Mellesleg ez a keverés az angollal és a magyarral mire jó? Csak egy idióta csinál ilyet
12/41 anonim válasza:
"Well"
Kérdező, te biztos liberális vagy, ők használnak mindenféle angol szót a magyar helyett "újításképpen".
13/41 A kérdező kommentje:
Én liberális ? :D No pls xDDDDD
2018. márc. 11. 22:32
14/41 anonim válasza:
"Kérdező, te biztos liberális vagy, ők használnak mindenféle angol szót a magyar helyett "újításképpen"."
Szerintem lőjük le! Kűfődijű beszé!
15/41 A kérdező kommentje:
Nem vagyok libcsi :))) sorry
2018. márc. 11. 23:00
17/41 anonim válasza:
Sok hardcore katolikus antiszemita. Vagy legalábbis sok katolikus nem szereti a zsidókat. Ugye ők árultál el Jézust is.
18/41 anonim válasza:
Rühellem a katolikusokat. Ők tettél tönkre a világot és ők irányítják a pénzrendszert
19/41 anonim válasza:
19
Ez pont a zsidókra igaz, amit írtál.
20/41 anonim válasza:
#20 Félre vagy vezetve. A Rothschildok,Rockeffelerek,stb a Vatikán emberei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!