A magyar pártpolitikát teljesen félretéve - szerintetek be kéne engedni a migránsokat?
sok helyütt hallom h ellenzik a kerítést, meg h nem enegdjük be őket.
van aki politikától függetlenül is úgy gondolja h be kéne engedni őket? és ha igen miért?
illetve megfordítom - van olyan aki liberális eszméket vall, (de itt eszméről van szó, rugaszkodjunk el a pártoktól) és mégse tartja jó ötletnek h be (vagy éppen át) engedjük őket?
Nos igen. A kérdést úgy kellett volna feltenni, hogy
be kéne-e engedni az illegális bevándorlókat (illegális migránsokat)? Szükség van-e a kerítésre az illegális bevándorlás megakadályozására?
Nézd:
Vannak határaink, amik nem azért vannak, hogy boldog-boldogtalan bejöjjön.
Ezt az ide érkező tömeg pont leszarta már az elejétől fogva.
Innentől kezdve nincs miről beszélni.
Ha az elején felléptek volna ez ellen, el se indult volna ekkora tömeg.
Ez ennyire egyszerű.
Sajnos nem ilyen egyszerű a kérdés.
A szárazföldi határokat -viszonylag- egyszerű védeni.
A tengeri határokkal már más a helyzet. Ezért kampányol pl. Görögország az elosztás mellett. S csak hab a tortán, hogy az EU migrációs biztos görög.
"Sajnos nem ilyen egyszerű a kérdés"
Nem hát, de nem is túl bonyolult.
A Fidesz nem igazán tudott mit kezdeni a kérdéssel, de az igazság az, hogy nagyon nem is tudtak mit.
Aki komolyan elhiszi, hogy Magyarország ezt a balhét le tudta volna zongorázni, az szimplán hülye.
A baloldal csak ész nélkül nácizott.
A nyugatiak játszották a filantrópot, de szintén szart se tettek, csak ment a látszat.
Meg volt egy láthatatlan réteg, akik végig asszisztáltak ehhez az egészhez és tisztán látszik, hogy ez valahol egy szervezett balhé volt.
Én még mindig nem értem, hogy mit jelent ez a "be kell engedni a migránsokat."
Amelyik akar, már így is simán besétál a horvátok, osztrákok, románok, szlovákok felől, amelyik meg nem, az nem.
A másik meg, hogy már így is beengedtünk egy csomót, szóval?
"Amelyik akar, már így is simán besétál a horvátok, osztrákok, románok, szlovákok felől, amelyik meg nem, az nem."
Szerintem szüntessük meg a Rendőrséget, mert aki akar, úgy is fog bűnözni.
Pont erről beszélek.
Ha van visszatartó erő, nagyban lehet csökkenteni az adott jelenséget.
Imádtam, mikor megcsinálták a kerítést, majd másnap lehozta az Index, hogy Úristen, az x száz kilométeres határon vágtak egy lyukat és akkor most a kerítés semmit nem ér.
Jah, a kitudja hány illegális betolakodó helyett bejött pár, de semmit nem ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!