Miért ilyenek ezek a magyar pártok?
Egy plakátra csak egy rövid üzenet, egy jelmondat fér rá.
Nem bányásztam végig az összes párt programját, de tudtommal a Jobbiknak, az LMP-nek és a Momentumnak van. Valószínűleg a többinek is van valami program szerűsége, csak még nem találkoztam vele.
"Javítsuk meg közösen az egészségügyet, a bérezéseket,az oktatást"
Ez ugyan akkora lózung mint a Sorosozás.
Szerintem látszik rajtad, hogy fiatal vagy és nem hozzáértő mégpedig emiatt:
„Vona Gáborról egy előnytelen kép, Sorossal ölelkezve, más ellenzéki pártok képviselőiről is valami rosszul elkapott kép van berakva.”
Itt pont nem az a baj, hogy Vona Gábor nem olyan jóképű rajta mint amúgy, és nem is az, hogy a többiekről is előnytelen a kép. Itt az a baj, hogy ez egy szimpla hazugság, Vona Gábor nem akarná lebontani, legalábbis azt mondta. Sőt még határőrizetet is akarna. Szél Bernadett sem akarná, ha jól tudom a Karácsony gergely
„ Nem lenne egyszerűbb olyan dolgokat megígérni, amit meg is tudnak tartani?”
Előre nem tudhatják, hogy mit tudnak betartani. De vehetjük ezt hétköznapi értelemben is, mindenesetre a nagy ígéretek jobban hangzanak.
„ "Javítsuk meg közösen az egészségügyet, a bérezéseket,az oktatást" „
Az előző mondattal ez ellentmond, miszerint ígérjenek olyat, amit be is tudnak tartani. Ennyi erővel mondhatnák azt is, hogy mindent megjavítunk.
Egyébként vannak programok, a Fidesznek mondjuk nincs ha jól tudom, de tőlük nagyjából tudom, hogy mire számítok, maradna az egykulcsos adó, családtámogatás , CSOK, lopás stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!