Mi a véleményetek az osztrák vs. Magyar migránsozással kapcsolatban?
A Fideszt egy velejéig korrupt, új-feudális bagázsnak tartom, de történetesen iszlám-kérdésben igaza van.
Lehet lézerjanizni, fel lehet hozni minden egyes célzottan keresztény/ateista európai emberek ellen elkövetett muszlim terrorcselekménnyel szemben egy átlagos vidéki kocsmai verekedést, telepofával röhögni, hogy "na bezzeg, ugye ezt is a migráncsok csinálták...", el lehet viccel azt a létező problémát, hogy a muszlimok világszinten fanatizálódnak, csak majd a vége egy csúnya orraesés lesz, mikor Franciaországban és Svédországban a lakosság felét olyan emberek fogják kitenni, akik szerint teljesen oké a megcsalásért történő kövezés és szívük szerint a nyílt utcán lincselnének meg minden olyan nőt, aki rövidebb szoknyát hord.
Sehol nem volt még Fidesz-kormány, mikor 2008-ban az akkori még javában balos irányítású M1 csatorna egy párizsi no-go zónákról készített dokumentum filmet mutatott be. Érdekes módon akkor senki sem kezdett el gúnyolódni a filmben bemutatottakon, senki sem példálózott cinikusan szabolcsi bolti lopásokkal, falunapi pofozkodásokkal, pedig azóta csak rosszabb lett a helyzet.
Mikor azzal jönnek, hogy csak együttes erővel lehet elzavarni a regnáló kormányt, mindig megkérdezem, hogy utána mi lesz? Mi az a nemesebb cél, amiért érdemes leváltani a Fideszt? Egy újabb Gyurcsány-kormányért? Egy identitását vesztett Jobbikért? Egy olyan éppen már nem gyerek, pest-belvárosi úrificsúrok által vezetett újbaloldalért, aki életében egy egészséges hetet nem töltött el vidéken, és szerinte a legnagyobb baj az országban, hogy nem elég gendersemlegesek a magyar mesekönyvek?
Akkor már legyen inkább egy olyan rendes, posztkádári diktatúra, abba talán nem halunk bele.
Nem gyűlölöm a menekülteket és nem vagyok rasszista, csak szerintem az iszlám ideológiának (direkt nem vallást írtam!) semmi keresnivalója Európában! Vagy netán ha kritizálom a nácizmust akkor német-gyűlölő rasszista vagyok?
Arról pedig nem tehetek, hogy az átlagos kétbites magyar szavazó szerint, aki kritizálja az iszlámot az csak Orbán-nyaló Fidesz-fan lehet, vagy ha nem az, akkor egyértelműen teljes elgyökértelenítés-párti, multikulti ballibsi.
A kettő között is van élet.
Máskülönben menjünk vissza 10-15 évet az időben! Keresd meg az akkori balos hírportálok alatti kommentmezőket! Akkoriban a legmuszlimellenesebb hangokat a ballib holdudvar ütötte meg. Ha egy palesztin várost bombáztak, akkor azt a hős Izrael tette "a szemét tevetoszó arabokkal" szemben... ilyen és ehhez hasonló véleményen volt a fulltoleráns ballib tábor, na de hát ma már más szelek fújnak a nyugati metropolisok "értelmiségi" szalonjai felől, más a mainstream, mást kell majmolni.
Óceániával sohasem álltunk hadban, Keletázsia mindig is a szövetségesünk volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!