Most mi lesz/van a friss diplomás álláskeresőkkel? Orbán 29 pontja.
Oké, hogy családi adózás, oké, hogy egy kulcs meg a többi, de az adójóváírást eltörlik? Baccus az egy éves szinten 150.000 Ft...Helyette meg családi adózás?! Kérdem én, friss diplomások mikor lesznek családosok? Hm, csak tán nem 5 év múlva (legjobb esetben...) Ráadásul a lakásos szoc polt is eltörölték.esélytelen hogy egy friss diplomás gyereket tudjon vállalni ilyen feltételekkel, max a túlpigmentált csoportok...jah, tényleg Orbán...na no comment
Ráadásul most láttam a híradóba: 140.000 Ft (diplomás minimálbéres csak 90.000 ft-ot visz majd haza, ráadásul akik már pályán vannak és több a keresetük azok még többet?
Kérlek nyugtassatok meg, hogy esetleg meggondolják magukat az adójóváírással kapcsolatosan...
hát én őszintén sjanálom aki egy egyetemi szintű diploma megszerzéséről ilyen szánalmasan giondolkodik, de nyilván olyanok írtnak ilyen véleményeket akiknek közük nincs diplomához
hidd el, azért kb a második mondatból kiderül azonnal valakiről ha beszélgetek vele, hogy diplomás vagy sem, egyszerűen mert más a világképe, és ez pont elég, ha már nem is a konkrét tárgyi tudást nézzük, mert azt meg lehet bizonyos szintig szerezni diploma nélkül is, de a világképet nem !!
"egyszerűen mert más a világképe"
Ez speciel nagyon hangzatos, de kétlem, hogy igaz lenne mindenkire. Ha jártál egyetem/főiskolára akkor tudnod kellene. Nem minden diplomás rendelkezik még a józan ész fogalmával sem. Nem számít a diploma, sem a több évi tanulás, még a legjobb szakokon is vannak "kretének".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!