Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A korábbi választásoknál is a...

A korábbi választásoknál is a választál közeledtével ennyire feszült volt a hangulat?

Figyelt kérdés

Már azt látni,hogy szinte mindent bevetnek a pártok.

Most néztem meg a Tv2 híradót,és rendesen elképedtem...

2018. márc. 10. 19:03
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
0%
Hadházy semmit nem próbált meg cáfolni abból, amit írtak róla. Miért ne hinném el, amit kiderítettek róla? Amúgy is sugárzik róla, hogy egy öntelt, törtető, agresszív személyiség.
2018. márc. 10. 22:48
 22/32 anonim ***** válasza:
0%
Szél kisasszony egy Soros támogata migránssimogató szervezetnél dolgozott. Igaz vagy sem? Mit kéne ezen nem elhinnem?
2018. márc. 10. 22:50
 23/32 anonim ***** válasza:
0%
Vonáról videofelvételek illetve saját szavai igazolnak mindent. Miben kéne kételkednem?
2018. márc. 10. 22:50
 24/32 anonim ***** válasza:
100%

Hadházy perelni fog.

Orbán Soros-ösztöndíjas volt, és az iszlámról pedig ez a véleménye: https://www.youtube.com/watch?v=7mLtNI13J5U

Erről mi a véleményed?

2018. márc. 10. 22:54
 25/32 A kérdező kommentje:

Amit csinálnak a politikában az a magánélet lejáratása.

Milyen a családja,hogyan viselkedik a családtagjaival.

A szomszédjával milyen a viszonya.

Komolyan ez kell egy híradóba,mocskolni az emberek magánéletét?

Amíg valakinek a család és magányügye nem köthetőek közügyekhez,közpénzhez,szerintem totál lényegtelen.

De az a durva,hogy az emberek ezt marhára bírják,mert valamiért a politikusokban nem az állam képviselőit,hanem a magánembert akarják meglátni.

2018. márc. 10. 23:23
 26/32 A kérdező kommentje:

Szerintem a választásoknak a pártvezetők vitáiból kellene állni,illetve az ezt megelelőző időszaknak is.

Nem pedig arról,hogy melyik politikusnak milyen magánéleti dolgai vannak,mert az nem tartozik senkire,amíg a köznek nem árt vele,szerintem.

2018. márc. 10. 23:25
 27/32 anonim ***** válasza:
0%
Az, hogy Orbán zseniális diplomata, és ennek megfelelő beszédet mondott az iszlám üzletemberek előtt. De ez nem azt jelenti, hogy Magyaország iszlamizálást támogatná. Továbbá van olyan geronces hogy őt nem lehet megvenni egy Soros ösztöndíjjal (30 éve az még totál más volt, akkor Soros a kommunizmus ellen küzdött, nagyon helyesen, s nem Európa iszlamizálásáért)
2018. márc. 10. 23:30
 28/32 anonim ***** válasza:
0%
Orbán családát és magánéletét olyan 25 éve próbálják bemocskolni.
2018. márc. 10. 23:31
 29/32 anonim ***** válasza:
0%
Hadházy perelni fog? Egyem a kis szivét. Ahhoz nagyon ért. Érdekes, évekkel ezelőtt leírták a zsarolását a mgváltoztaott munkaképességű embereket foglalkoztató étterem ügyében - nem perelt. Hónapokkal ezelőtt leírták, hogy tette tönkre kisnyugdíjas szomszédja életét - nem perelt. Most perel, amikor meghalt? Amikor a másik majd nem tud megszólalni? Ezt a férget... És mégis mit fog perelni?
2018. márc. 10. 23:35
 30/32 anonim ***** válasza:
94%
#29: Azt hogy hazugság a cikk, szerinted mégis mit, te birka?
2018. márc. 10. 23:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!