Ez semmi, ez egy csendes kampány. Pl. 2002 - ben sokkal feszültebb volt a hangulat, barátok, rokonok kaptak össze a politikán.
A választás után sem csillapodott a hangulat, kicsi volt a különbség a két esélyes között, kicsivel nyert a balliberális oldal és sokan újraszámlálást akartak, akkor vált ismertté Budaházy neve, az Erzsébet híd lezárása és hasonlók.
2018. márc. 10. 19:09
2/32 anonim válasza:
Mondjuk a TV2 híradón nem kell elképedni...
2018. márc. 10. 19:12
3/32 anonim válasza:
Annyira nem feszült mint 2014 ben volt. Akkoriban legalább volt valami vízió. Most meg semmi se a kormány se az ellenzék részéről csak a mutogatás és fallosz méret összehasonlítás
2018. márc. 10. 19:13
4/32 A kérdező kommentje:
tv2 konkrétan,mintha m1-et néztem volna.
2018. márc. 10. 19:15
5/32 anonim válasza:
Mert a TV2 is fideszes
2018. márc. 10. 19:18
6/32 anonim válasza:
2002 és 2006 sokkal durvább volt, mindkét választás kétesélyes volt és igazán ez volt az a két választás, ahol beindult egymás pofátlan mocskolása. A 2006-os választások előtt még egy ifjúsági regény is megjelent, amiben Magyarország kettészakad egy fideszes Dunántúlra és baloldali kelet-Magyarországra, amik háborúban állnak egymással.
2018. márc. 10. 19:30
7/32 anonim válasza:
Ennél durvább volt, amikor 2 hasonló nagyságú erő csapott össze. Ez ahhoz képest kismiska. Aláíróstandoknál alig lézengenek, nincsenek nagy tüntetések, vérre menő tévéviták, nemzetközi nagyágyúk iderángatása stb. Az ellenzék hataloméhesebb tagjai persze véres szájjal őrjöngenek, de annyira megjátszott, annyira mű az egész, szerintem még a saját szavazótáboruk nagy része is legyint rájuk titokban.
2018. márc. 10. 19:36
8/32 anonim válasza:
Hát most is kezd elege lenni az ország egyikfelének orbánból miközben lehet hogy sokan istenítik de a feszültség egyre nagyobb.
Orbán annyi pénzt elherdált aminek lett volna sokkal jobb helye hogy már a hülye is látja a szarvas hibákat.
Ezek a hibák évekkel évtizedekkel hosszabítják meg a jóléti társadaom megteremtését, ezek már nem is hibák ezek már bűnök.
2018. márc. 10. 19:41
9/32 anonim válasza:
Nézőpont kérdése,nekem is uncsinak tűnik a mostani kampány.Egymás lejáratásán kívül nem nagyon van mondanivalójuk.2002 volt a csúcs.90-94-98 annyira nem,és akkor még nem volt internet elterjedve,sok helyen kábel tv sem volt még.Újságból tudtak csak tájékozódni az emberek.
2018. márc. 10. 19:46
10/32 A kérdező kommentje:
Én ilyen szintű karaktergyilkosságokra nem emlékszem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!