A korábbi választásoknál is a választál közeledtével ennyire feszült volt a hangulat?
Már azt látni,hogy szinte mindent bevetnek a pártok.
Most néztem meg a Tv2 híradót,és rendesen elképedtem...
Feszültség mindig volt, ilyen brutális sz.rdobálás mint most azért nem.
Persze régen is röpködtek a jelzők, lejárató cikkek de amit most a kormányközeli média művel az már hányinger.
Napi szinten tolják az ember képébe, hogy Vonab..zi!, migráns!, soros!
És ezzel a pár szóval már le is kenyerezték az egyre elhülyülő magyar lakosság zömét.
"Én ilyen szintű karaktergyilkosságokra nem emlékszem."
Eltévedtél, mert ez inkább a baloldal módszere, amit már a rendszerváltás óta művel is. Így nyert választást 2002-ben és 2006-ban is - na meg az ígérgetésekkel és a ripacs politikusok bevetésével.
Egyébként ha most eltekintünk attól, hogy melyik politikus mit képvisel, milyen párt áll mögötte stb, azért a vezető politikusok közül pusztán az emberi hozzáállást tekintve nálam egyértelműen Hadházy a legnagyobb féreg. Nem csak amiatt, amit ezzel az idős emberrel művelt, hanem korábban, amikor megváltozott munkaképességű emberek foglalkoztatását akarta ellehetetleníteni milliós követeléseivel:
"A beruházáshoz 2010-ben sikerült pályázati úton pénzt szerezni, de Hadházy és neje minden lehetséges fórumon megtámadta az építési engedélyt – egyebek között elviselhetetlen bűzre hivatkozva. Ezzel három éven át sikeresen akadályozták a munkát, veszélybe sodorták a fogyatékkal élők foglalkoztatását és a bővítésre kapott összeget.
Az LMP-s képviselő korábban egy nagyobb összegért cserébe hajlandó lett volna megszokni az ételszagot."
Amúgy nem tudom, mit mondtak a tv2-ben, de a 444 tényszerűen hazudik (na jó, ez végül is kit lep meg), annyira túltolták már a kampányolást.
"Szombaton a 444.hu jelentetett meg egy cikket, eszerint a bécsiek háromnegyede szerint Orbán Viktor messzire ment Lázár János elhíresült bécsi videójának megvédésében. Kár, hogy ennek pont az ellenkezője az igaz. A Kroene Zeitung online felmérésén a szavazók 74%-a Orbánnal és Lázárral ért egyet. Ez azonban a 444-et nem érdekli, ők fordítva számoltak be az eredményről."
Ezt az 51%-osat valaki bannolhatná már erről az oldalról az alternatív valóságával együtt.
Amúgy 4 éve nem volt ilyen durva a kampány, se kormánypárti, se ellenzéki oldalról. Mindkét oldal érzi hogy ez egy nagyon fontos választás lesz. A Fidesznél bepánikoltak Hódmezővásárhely után, az ellenzék pedig érzi az esélyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!