Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A korábbi választásoknál is a...

A korábbi választásoknál is a választál közeledtével ennyire feszült volt a hangulat?

Figyelt kérdés

Már azt látni,hogy szinte mindent bevetnek a pártok.

Most néztem meg a Tv2 híradót,és rendesen elképedtem...

2018. márc. 10. 19:03
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
95%
Hát Orbán Viktort olyan 25 év karaktergyilkolják, másik oldalon volt azért a libázás Bajnai ellen, Gyurcsány zavaros cégügyei, Horn karhatalmista múltja stb-stb. Olyan nicns, hogyha pont most sikerült meghalnia egy bácsinak, akit Hadházy megpróbált tönkretenni a nyugdíja egy részének letiltásával, arra ne csapjanak le, ennél ezerszer kisebb dolgokkal előjönnek egy kampányban.
2018. márc. 10. 20:04
 12/32 anonim ***** válasza:
72%

Feszültség mindig volt, ilyen brutális sz.rdobálás mint most azért nem.

Persze régen is röpködtek a jelzők, lejárató cikkek de amit most a kormányközeli média művel az már hányinger.

Napi szinten tolják az ember képébe, hogy Vonab..zi!, migráns!, soros!

És ezzel a pár szóval már le is kenyerezték az egyre elhülyülő magyar lakosság zömét.

2018. márc. 10. 20:13
 13/32 anonim ***** válasza:
5%
A negatív kampányt a Jobbik kezdte tavaly brutális módon, csak visszakapják. És úgy néz ki, ők jöttek ki belőle rosszabbul. Nem az a legény, aki kapja, hanem aki állja, ugyebár...
2018. márc. 10. 20:16
 14/32 Fidesz1987 ***** válasza:
3%
Így jár aki 2018-ban még a tv-ből próbál tájékozódni. Egyébként szerintem egyáltalán nincs feszült hangulat, körülöttem nyugodtak az emberek, hiszen semmi nem utal arra, hogy itt valami változás lesz. A Fidesz-Kdnp nagyszerűen kormányoz, közben a Jobbik-Mszp és a kis pártok töketlenkednek egymást golyózzák ki, semmi esélyük amíg ilyen szervezetlenek.
2018. márc. 10. 20:34
 15/32 anonim ***** válasza:

"Én ilyen szintű karaktergyilkosságokra nem emlékszem."

Eltévedtél, mert ez inkább a baloldal módszere, amit már a rendszerváltás óta művel is. Így nyert választást 2002-ben és 2006-ban is - na meg az ígérgetésekkel és a ripacs politikusok bevetésével.

2018. márc. 10. 21:30
 16/32 anonim ***** válasza:
0%

Egyébként ha most eltekintünk attól, hogy melyik politikus mit képvisel, milyen párt áll mögötte stb, azért a vezető politikusok közül pusztán az emberi hozzáállást tekintve nálam egyértelműen Hadházy a legnagyobb féreg. Nem csak amiatt, amit ezzel az idős emberrel művelt, hanem korábban, amikor megváltozott munkaképességű emberek foglalkoztatását akarta ellehetetleníteni milliós követeléseivel:

"A beruházáshoz 2010-ben sikerült pályázati úton pénzt szerezni, de Hadházy és neje minden lehetséges fórumon megtámadta az építési engedélyt – egyebek között elviselhetetlen bűzre hivatkozva. Ezzel három éven át sikeresen akadályozták a munkát, veszélybe sodorták a fogyatékkal élők foglalkoztatását és a bővítésre kapott összeget.

Az LMP-s képviselő korábban egy nagyobb összegért cserébe hajlandó lett volna megszokni az ételszagot."

[link]

2018. márc. 10. 21:47
 17/32 anonim ***** válasza:
0%

Amúgy nem tudom, mit mondtak a tv2-ben, de a 444 tényszerűen hazudik (na jó, ez végül is kit lep meg), annyira túltolták már a kampányolást.

"Szombaton a 444.hu jelentetett meg egy cikket, eszerint a bécsiek háromnegyede szerint Orbán Viktor messzire ment Lázár János elhíresült bécsi videójának megvédésében. Kár, hogy ennek pont az ellenkezője az igaz. A Kroene Zeitung online felmérésén a szavazók 74%-a Orbánnal és Lázárral ért egyet. Ez azonban a 444-et nem érdekli, ők fordítva számoltak be az eredményről."

[link]

2018. márc. 10. 22:30
 18/32 anonim ***** válasza:

Ezt az 51%-osat valaki bannolhatná már erről az oldalról az alternatív valóságával együtt.

Amúgy 4 éve nem volt ilyen durva a kampány, se kormánypárti, se ellenzéki oldalról. Mindkét oldal érzi hogy ez egy nagyon fontos választás lesz. A Fidesznél bepánikoltak Hódmezővásárhely után, az ellenzék pedig érzi az esélyt.

2018. márc. 10. 22:39
 19/32 anonim ***** válasza:
0%
Mi az alternatív valóság, okoska? Ott van belinkelve a német nyelvű felmérés eredménye, amit egyértelműen meghamitott a 444. Na, a 444, az az altenatív valóség. Sponsored by G. Soros.
2018. márc. 10. 22:42
 20/32 anonim ***** válasza:
100%
#19: Nem erre a kommentedre reagáltam, hanem úgy az összes többire. Például a #16-ra. Gondolom te elhiszed hogy Hadházy gyilkos, Vona iszlamista, Szél Bernadett meg Soros eltitkolt gyereke. Pont a hozzád hasonlók miatt vannak ilyen agresszív kampányok ennyi képtelen hazugsággal, mert eszitek mint kacsa a nokedlit.
2018. márc. 10. 22:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!