Sokan élhetnek így az országban?
Munkatársam most vesz fel hitelt. Tönkrement a kocsijuk, meg kell javítani. Erre nincs pénzük és a lakás hitelt is törleszteni kell, emiatt veszik fel az újat.
Egész életükben dolgoztak, jól fizettek, nem maradtak el, mégsincs annyi pénzük hogy normálisan éljenek. Vajon hányan élhetnek így a fizetések miatt?
Hogy - hogy ennyire tönkrement a kocsi, hogy hitel kell a javításhoz? Biztosítás stb?
Sok tényező van, amit nem tudunk pl: mennyi a hiteltörlesztés, emellett milyen autója van, mennyi a bevételük. Nem a válaszok érdekesek, mert semmi közöm hozzá, csak olyanok sokan vannak, akik tovább nyújtózkodnak, mint ameddig a takarójuk ér.
,,Sok banki üzletkötő rábeszélte a sok "palimadarat" akik persze a bankoknak mindent elhittek :("
Csak sok banki üzletkötő is ugyanúgy elhitte. Nekem is van két ismerősöm akiknek az egyik tagjuk bankba dolgozott, mégis felvették.
Nekem is eljátszotta anyám mindkét lakásunkat devizahitelen és semmi reményünk nincs arra hogy valaha vegyünk egy újat.
Vagy öngyilkos leszek, vagy életem végéig fizethetem az albérleti díjat a szánalmas fizetésemből.
Szegények mindig voltak és lesznek is a jövőben, még a kommunizmusban is voltak szegények.
Szvsz aki szorgalmas és keményen dolgozik, továbbképzi magát az ma Magyarországon jó körülmények között tud élni.
Tovább kell képeznie magát csak Orbán haverjának és akkor tényleg jó körülmények közt tud élni. Lásd Pénztárca Lőrinc, majdnem csődbe ment, lepacsizott Orbánnal egyből olyan gyorsan meggazdagodott, hogy a külföldi gazdasági lapok is felfigyeltek a hirtelen meggazdagodására.
Az jobb lenne ha mindenféle külföldi cégek vásárolnák fel a magyar tulajdont? Ami Mészáros tulajdonába kerül az legalább magyar tulajdonban marad, igaz ezeket a dolgokat hitelből veszi amit a következő években vissza kell fizetni, de ez nem azért van mert lepacsizott Orbánnal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!