Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Te idén melyik pártra szavazol?

Te idén melyik pártra szavazol?

Figyelt kérdés

2018. márc. 3. 13:31
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
6%
Fidesz. A többi filmtrükk, az acsarkodáson a mutogatáson kívül nem értenek semmihez, a harmadik évezred tévedése mindegyik külön külön is, meg együtt is. Tény, van közöttük egy-két tehetségesebb ember, de a hátukon ott van egy rakat dögevő. Sokan viccpártnak hívják őket. Vicc az is, hogy vannak.
2018. márc. 4. 16:23
 22/45 anonim válasza:
49%
Ahogy munkálkodik a Fidesz Magyarországi kistelepüléseken eléggé elkeserítő mikkel akarják megvenni a szavazatokat ! SZÉGYEN
2018. márc. 4. 17:21
 23/45 anonim válasza:
24%

Mi értelme a közmunkának jobban tönkre tenni az embereket anyagilag kérdezem én tőletek mert én tudom a választ rá!

Önkormányzatok veszik fel az embereket Közmunkára amiket utána kap támogatást az Önkormányzat arról miért nincs szó sose hova költik 54000ft nem lehet megélni sehogy .20000 ft kaja 20000 ft számla de nem biztos 14000 ft tüzelő ha meg tudja belőle venni az ember .Gyógyszert ha kell szedni azt már nem tudja kiváltani sorolhatnám még . EMBEREK NE LEGYETEK SAJÁT MAGATOK ELLENSÉGE

2018. márc. 4. 17:29
 24/45 anonim válasza:
17%
Meg kellene kérdezni minden közmunkást megtud e belőle élni evvel be Tudnánk mutatni az igazi Magyar valóságot !!!!
2018. márc. 4. 19:01
 25/45 anonim ***** válasza:
30%
Ezeknek a kérdéseknek mi az értelme azon kívül, hogy a Fideszeseket lepontozzátok az LMP seket pedig fel? Annyi ilyen kérdés volt már, de mindegyiknél ugyanaz szinte a lényeg. Semmi értelme. Egyébként szerintem a Fideszre de nem biztos. Az LMP programjában van több dolog ami nagyon tetszik, meg olyan is ami nem.
2018. márc. 4. 19:30
 26/45 anonim ***** válasza:
5%
Pontosítok: nem semmi, de nem is túl sok értelme van ezeknek a kérdéseknek. Szerintem sok Fideszes nem írja ide, hogy a Fideszre akar, mert gondolja, csak lepontozzák. Az LMP meg kb mindig annyira népszerű itt, miközben szerintem kb olyan 4-6% ot érnek majd el a mostani helyzet alapján. És itt felmerülhet a kérdés, hogy ha ennyire utálják a Fideszt akkor miért mondják nekik a legnagyobb bázist, ha pedig az LMP-t ennyire szeretik, akkor ők miért állnak a közvélemény kutatásokban kb 3-6 % on.
2018. márc. 4. 20:14
 27/45 anonim ***** válasza:
0%
Mert itt zömmel kétféle komment van. Az egyik a fizetett troll, aki azonnal pontoz lefelé - egy helyen írtam, hogy miért Fidesz- kiléptem, majd 11 perc múlva visszaléptem, már 0 %-ban voltam hasznos, noha amit írtam, senki nem tudta megcáfolni. A másik, akik még be vannak csapva, pedig volt idejük tapasztalatokat gyűjteni. Vannak fiatalok, akik felületesek - őket a balliberális média megeszi reggelire most is, még falatnak is kevesek, csak fogtömésnek jók. Arra viszont kíváncsi vagyok, hogy ezek a "menő" anti Fideszesek mit írkáltak volna 2006-ban, amikor az öszödi beszéd kiderült, csak azért, mert az országot még Kádár János se csapta be úgy, mint Fletó - akik emlékszenek, tudják mi volt akkor, soha nem fognak megbocsátani. Ez az oka annak, hogy bár itt nem sok Fideszes van szemlátomást, mégis a legtöbben rájuk szavaznak.
2018. márc. 4. 21:35
 28/45 anonim ***** válasza:
83%
Egyéniben a legesélyesebb ellenzékire, listán meg MSZP-Párbeszéd. Ha nekik nem lenne meg a 10%, akkor garantált a Fidesz 2/3. Magyarországnak meg akkor Game Over.
2018. márc. 4. 23:15
 29/45 anonim ***** válasza:
83%
Én jobbikra, családom szintén, barátaim szintén, munkahelyen 10/7-8 ember szintén, persze én vidéki vagyok, de ha idén is 2/3 fidesz lenne akkor tökön szúrom magam Orbán egyik kastélyában lévő törött tányérdarabkával...
2018. márc. 5. 18:11
 30/45 anonim ***** válasza:
31%

Indulhatsz a tányérért. :D Amúgy meg jó, hogy ez a legnagyobb gondod. :D

Totál mindegy ki fog nyerni, annyi változik, hogy 4 évig más tömi a zsebét, a kérdés meg csak az milyen ügyesen, és mennyire feltűnően.

2018. márc. 5. 18:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!