Melyik pártra szavazol 2014-ben? Miért?
Kíváncsi vagyok, hogy az emberek mi alapján adják oda 1-1 pártnak a szavazatukat.
Válaszokat előre is köszönöm!
Volna még egy kérésem, mindenki csak a kérdés megválaszolásával törődjön, ne reagáljon a korábbi válaszokra, ugyanis ezzel a kérdéssel a véleményetekre vagyok kíváncsi és nem politikai vitát akarok indítani/gerjeszteni.
Szívem szerint nem mennék, de az nem megoldás.
Mszp biztos nem, Fidesz talán, viszont ott a Jobbik, akik még nem voltak hatalmon, a miskolci Világsátor-ellenes fellépésük miatt megkapják a szavazatom!
Még nem tudom.
De ostobaságnak tartom azért szavazni egy pártra, mert még nem bizonyított! Főleg, hogy a programja sem valósítható meg. Azzal, hogy a cigány problémáról beszélünk, még közel sem jutunk a megoldáshoz.
LMP-re
MSZP-re soha életemben nem szavaznék.
Fideszre az elmúlt 8 év miatt nem szavazok soha többet. 4év amikor csak pökhendien kivonulgattak a parlamentből, és 4 (mire választás lesz meg lesz a 4) mostani szabadrablás.
Bajnai és alakulatára én nem szavazok.
DK Na ne nevetettes!
Jobbik szubkultúrált (Z György, N Előd, S. nemvagyokskinhead Tamás stb) alakulatára nem adom a voksom.
Hányszor teszik még fel ezt a kérdést? Miért?
A válaszom: senkire. Mindahányan vannak, tökéletesen inkompetens aljadékok.
Ha lesz kutyapárt, akkor arra. (A többi is kutya, de ez legalább felvállalja.:D)
"De ostobaságnak tartom azért szavazni egy pártra, mert még nem bizonyított!"
Tegyük fel, h utálod a spenótot, a sóskát és a tökfőzeléket, viszont sosem ettél még szecsuáni csirkét! Melyiket választanád ebédre, ha ezek közül lehetne? Tudom, hülye példa, de a biztos rossznál jobb a bizonytalan sztem.
Jobbik mert végre lesz közbiztonság,ill. kijelölik az új gazdasági irányt amiben az EU már nem szerepel hál istennek.
a FIDESZ hosszútávú terve miszerint a turizmus adja a GDP 20 %-át még viccnek is rossz.kiváló természeti adottságaink vannak amivel élni kell,a turizmust hagyjuk meg a közel-keletnek és afrikának.az EU megfojtott minket,és ezt a Jobbik nagyon jól tudja.működő Magyar gazdaság kell hogy termeljünk,nem pedig autógyárakat idehozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!