Melyik pártra szavazol 2014-ben? Miért?
Kíváncsi vagyok, hogy az emberek mi alapján adják oda 1-1 pártnak a szavazatukat.
Válaszokat előre is köszönöm!
Volna még egy kérésem, mindenki csak a kérdés megválaszolásával törődjön, ne reagáljon a korábbi válaszokra, ugyanis ezzel a kérdéssel a véleményetekre vagyok kíváncsi és nem politikai vitát akarok indítani/gerjeszteni.
"...kijelölik az új gazdasági irányt amiben az EU már nem szerepel..."
Magyarország számára az egy csöppet járhatatlan út lenne, amikor 98%-a a beruházásoknak a mai Magyarországon EU-s pénzekből valósul meg! Éhendöglenénk nélkülük (mondjuk az igaz, -csak hogy igazságosak legyünk- hogy a Fidesz "segítségével" is az ország fele már vagy éhenveszett, vagy a közelében van)...
Az Árpádsávos zászló nem ehető...
Arról nem beszélve, hogy a jobboldaliak által hazaárulónak titulált MSZMP alatt VOLT hazai gazdaság!
kedves kérdező!
én a demokratikus ellenzékre fogok szavazni
miért? mert 2014-ben csak arról lehet szavazni, hogy maradjon-e Orbán vagy menjen
aki nem az ellenzéki összefogásra szavaz, vagy nem szavaz, az Orbánt tartja hatalmon
én változást akarok
19#
Ez hülyeség, ha nem a Fideszre szavazol ,de nem is a "demokratákra" azzal is gyengíted a Fideszt.
Édesanyám jogász, a baloldal által hozott törvények akár büntetés akár egyéb téren meglehetősen abszurdnak találja.
A legrosszabbnak a liberalizmus szellemében alkotott törvényeket nem szereti.
A baloldaliak , liberálisok nem tudnak normális törvényeket hozni, sosem tudtak.
Persze, a Fideszt ne számítsuk jobboldalnak, csak hajszálnyival jobbak törvényalkotás terén , mint a balliberálisok.
Én és a család nagy része is a Jobbikra fogunk szavazni.
A terveik , törvényhozás terén egész ötletesek.
Viszont nem vagyok elfogult, sem véresszájú, merem őket kritizálni ,merek egyet nem érteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!