Melyik pártra szavazol az önkormányzati választáson? Miért pont rá?
Figyelt kérdés
2014. okt. 7. 21:20
1/11 anonim válasza:
Függetlenre szavazok. Itt nálam a személy a döntő nem a párt.
2/11 anonim válasza:
Nem elég naponta egy provokatív kérdés?
3/11 anonim válasza:
A Független Magyarországi Pártra (FMP).
4/11 anonim válasza:
Csak a személyt nézem. Már amennyiben jobbikos.
6/11 anonim válasza:
Személyre és nem pártra szavszok
7/11 anonim válasza:
Személyre szavazok. Nálunk fideszes polgármester van. A fideszt ki nem állom de a polgármester nagyszerű ember. Jól vezette a várost eddig. Valszeg ezután is igy csinálna. Nem tartozik Orbán belső köréhez.
8/11 anonim válasza:
Budapestiként:
Tarlós Istvánra szavazok (nem a Fideszre), mert olyan sokat fejlődött a város négy év alatt, hogy az eredményeknek hiszek.
A kerületi polgármester és közgyűlés kapcsán még nem döntöttem el: vagy érvénytelenül dobom be a lapot, vagy valamelyik kicsi (parlamenten kívüli) párt jelöltjére fogok szavazni.
9/11 anonim válasza:
Inkább emberre szavazok, mint sem a pártra. Amúgy is ez az egyetlen "baloldali" párt ami indít jelöltet a városomban.
MSZP-re, az előbb felsorolt okokból.
10/11 anonim válasza:
Az én kerületemben MSZP, mert itt a polgármesterre szavazok, már régóta ő a polgármester, nem kell ide is fidesz... A főpolgármestert még nem tudom, MSZP vagy LMP, Bokros annyira nem győzött meg engem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!