Te idén melyik pártra szavazol?
Én nem akarom tovább gazdagítani Mészáros Lőrincet, elegem van abból, hogy minden közbeszerzést, pályázatot Fidesz közeli vállalkozók, családtagok, haverok nyerik meg, majd silány munkát végeznek (lsd:Dunaújváros, közvilágítás). Elegem van a stadionokból, Tiborcz Istvánból, Garancsi Istvábnól, a rothadó oktatási és egészségügyi állapotokból. Azt látom, hogy nem haladunk semerre, elhúznak mellettünk a környező országok.
Miért nem tudnánk egy esélyt adni a Jobbiknak, hogy bizonyítson? Számomra Vona Gábor nem köpönyegforgató. Úgy érzem, hogy jelen pillanatban nagy szükségünk van rájuk, nagyon jól látják az ország helyzetét és meg akarnák végre oldani a problémákat, csak sajos a sok hülye ember nem akar változást. Miért kell félni a Jobbiktól? Ha tisztességes ember vagy, nincs félnivalód, ezt ők is megmondták.
Kiakadtam, elnézést, a lényeg annyi, hogy én a Jobbikra fogok szavazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!