Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A 2018-as választások eldöntik...

A 2018-as választások eldöntik a magyar foci jövőjét is?

Figyelt kérdés

Épülnek, szépülnek a stadionok. Sok TAO pénz megy a gyerekek utánpótlására. Ha ennek a programnak vége szakadna egy kormányváltással, akkor a magyar focit évtizedekkel vethetné vissza, most mikor sikeres EB szereplésen vagyunk túl és újra van magyar foci.

Én szeretném, ha Puskás, Nyilasi, Kubala, Grosics, Varga Zoli szintű futballistákat láthatnék a következő 10 évben. Ehhez azonban szükségesek, hogy az utánpótlásba még több pénzt juttassunk, több stadiont építsünk.

2018. márc. 2. 11:03
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:

#27-es!

A honvedseg is fejlesztve lett, a grippeneket is a Fidesz rendelte es a helikoptereket is!!!!@ a Fidesz mindent fejleszt es a migransokat is megallitja egy nepszavazassal, ehhez honvedseg se kell!

2018. márc. 3. 23:23
 32/36 Jeffrey Spender ***** válasza:

#31:

Ezzel az írásoddal, hogy a Fidesz még a migránsokat is megállítja népszavazással, ezzel elárultad magadat, hogy egy hülye és gyenge troll vagy, ennyire ostoba nem lehetsz, Honvédség nem a migránsok ellen kell, az az idegenrendészet dolga, lehetne sokkalta normálisabb határzár a jelenlegi vadháló ellen, Honvédségnek Kelet-Ukrajna felé kell figyelnie.

2018. márc. 4. 00:27
 33/36 anonim ***** válasza:
#30: Kedves kerdező! Én több, mint 20 évig jártam magyar bajnokikra és nagyon örültem az EB- szereplésnek és az ott látott játéknak. De...ha nincs létszámbővítés, ugyanúgy nem jutunk ki, mint az azt megelőző 40 évben, azóta meg mélyebbre süllyedtünk, mint ahol az EB előtt voltunk. És hogy a világ "felkapta a fejét"? Lehet, de azért annyira nem, hogy kapkodjanak a magyar játékosokért. Szóval, nem, nem látom az eredményt, meg a fejlődést.
2018. márc. 4. 02:56
 34/36 Koplárovics Béci ***** válasza:

"ha neked az nem fejlődés hogy 40 év után ismét világbersenyen szerepeltünk, ráadásul nem is akárhogyan, mert egész európa felkapta a fejét, akkor neked nem tudom mi az eredmény?!"

Az EB-szereplés (ami tényleg a bővítésnek köszönhető) végülis nem sikerült annyira rosszul. De azóta sem akárhogyan szereplünk... Például vereség Andorrától, Luxemburgtól. Erre is felkapta a fejét Európa. Enervált játék, mint aki játszani sem akar.

2018. márc. 4. 08:26
 35/36 anonim válasza:
Nem a stadion dönti el hogy ki hogy focizik pont az a baj hogy sokan már csak a pénz miatt is focizik nem azért mert annyira szereti hanem mert jók benne
2018. jún. 30. 14:36
 36/36 anonim ***** válasza:
Az utánpótlás finanszírozásának csak később érik be a gyümölcse.
2020. jún. 3. 08:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!