Ha holnap lennének a választások a Magyar Kétfarkú Kutya Párt bejutna az Országgyűlésbe?
Mit szóltok ahhoz, hogy a népszavazáson az előzetes eredmények szerint 5% fölötti volt az érvénytelenül leadott szavazatok számaránya? Ha ez egy országgyűlési választás lett volna, nem volna érvénytelen (ott nincs 50%-os küszöb).
Szerintetek a kétfarkúak miatt szavaztak így az emberek? És ha igen, akkor szerintetek a kétfarkúak bejutnának a parlamentbe egy választáson, vagy ez csak egyszeri siker, a hülye kérdés miatt?
3-mas
ez mondjuk jogos :D
bár igazából a politikai elemzők igen, akik aztán kiemelnek belőle 1-1 meghökkentőbb részt és a nagyközönség elé tárják, amiből lesz a pártnak előnye vagy hátránya.
Mindenkinek köszönöm a választ, és várom a továbbiakat. Természetesen mindenkinek jár zöld "like" részemről, hiszen nincs egyértelmű helyes vagy helytelen válasz erre, gondolom, ezért minden logikus érvelés hasznos szerintem.
Én amúgy örülnék ha bejutnának, de nem tudom, mennyi a realitása, ezért érdekel, mit gondoltok. Nyilván nem volna jó, ha mondjuk kormányra kerülnének, de egy 5-6-7%-os pártként szerintem színt tudnának vinni az elszürkült, besavanyodott, agresszív magyar politikába. Néha üdítő lenne, ha a parlamentben is megjelenne a humor hangja. Szerintem annyi a fröcsögés, gyűlölködés és populista ígérgetés az országházban, hogy talán épp a humoros megszólalások kellenének feloldásként vagy azért, hogy a többieket is kizökkentse és a pártpolitikai csatározás helyett a valóban lényeges dolgokra figyeljenek...
De tényleg fogalmam sincs, van-e erre reális esély.
Nem tudom bejutnának - e. Pár plakátjukat elcsíptem erre arra. Biza van igazságtartalma.
De az érvénytelen szavatok nagy része nem az Ő " saruk ". Voltak mások akik arra buzdítottak Ne menyj el szavazni.
Szavazz érvénytelenül...
Régebbi szavazásoknál volt ekkora % hogy érvénytelent adtak le??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!