A 2018-as választások eldöntik a magyar foci jövőjét is?
Épülnek, szépülnek a stadionok. Sok TAO pénz megy a gyerekek utánpótlására. Ha ennek a programnak vége szakadna egy kormányváltással, akkor a magyar focit évtizedekkel vethetné vissza, most mikor sikeres EB szereplésen vagyunk túl és újra van magyar foci.
Én szeretném, ha Puskás, Nyilasi, Kubala, Grosics, Varga Zoli szintű futballistákat láthatnék a következő 10 évben. Ehhez azonban szükségesek, hogy az utánpótlásba még több pénzt juttassunk, több stadiont építsünk.
"Koplárovics Béci:
A magyar focit úgy 6 évtizeddel vissza kéne vetni :) És akkor lehetne valami. "
Ezt meg hogy érted? :XD
"Nekem ez annyira fura, Brazíliába kólásflakonnal meg lukas labdával világklasszissá válnak a gyerekek
Itt meg azt állítod ha többet költünk focira akkor majd jobbak lesznek ? :D "
Úgy könnyű. Nagyon nehéz kólásüeggel focizni, ha azt a gyerek betanulja labdával ügyesebb lesz, mint mésok
"Ez a kis pénz kis foci nagy pénz nagy foci nem is értem honnan vették legelőször is a hülyeséget"
Ez valahol igaz, mert VB-n, EB-n a gazdag nyugati orszégok nyertek GER, ENG, FRA, ESP sosem a jugók vagy a nagy oroszok.
Amikor még nem lehetett igazolni max 2 idegent, akkor sem nyertek csak egyszer BEK-et a keleti országok a románok. Mindíg nyugati csapat nyert.
"Ez valahol igaz, mert VB-n, EB-n a gazdag nyugati orszégok nyertek GER, ENG, FRA, ESP sosem a jugók vagy a nagy oroszok"
Hát azért pl egy szovjet, csehszlovák, dán, görög csapat is nyert már EB-t...
"
"Koplárovics Béci:
A magyar focit úgy 6 évtizeddel vissza kéne vetni :) És akkor lehetne valami. "
Ezt meg hogy érted? :XD "
Úgy 6 évtizede még volt olyan, hogy magyar foci. Jelenleg az ország legszentebb akadémiája (PAFC, természetesen) 3 afrikaival áll ki. Rajtuk kívül néhány európai bevándorló kezdett ma, és összesen 3 magyar. A migráncsok elveszik a magyar tehetségektől a játéklehetőséget. A Kedves Vezető kedvenc sportjában. Amúgymeg harcol a migráncsok ellen. Ki érti ezt?
Szóval úgy 6 évtizede. Nem sok pénzt vertek a fociba. Mégis rendszeresen VB-ken, EB-ken, olimpián szerepeltünk. Ráadásul általában nem is rosszul. Szóval azért kéne hat évtizedet visszamenni, hogy egy játékban ne a pénz számítson, hanem a fejlődés. Dzsudzsák is addig volt normális játékos, amíg a PSV-ben játszott. Aztán ment "fejlődni" az oroszokhoz, törökököz, arabokhoz... Fejlődés. Ja. Legfeljebb pénzügyileg, mert jobb focista egyik helyen sem lett. Erre gondoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!