Lehetséges hogy az oroszok a magyar választást is meghekkelik?
Ja de csak a bérunió szövegkörnyezetben. Mekkora poén lenne, ha azt mondaná, hogy béruniót akarunk, aztán hozzátenné, hogy de az oroszokkal! :D
Amúgy ez a béruniós dolog megérne egy misét, mert nagyon hajtogatják. Lehet, hogy baromi jól hangzik, de érdekes módon még arra sincs igazán realitás, hogy a nemek között egyenlő munkáért egy munkahelyen belül ugyanannyi járjon. Arról nem is beszélve, hogy Ózdon annyi legyen a kereset ugyanazért a munkáért, mint Sopronban! Szerintem már az utóbbinak is eléggé súlyos következményei lennének. Főleg, ha nem soproni lenne a léc, hanem más országé. Amúgy is, több EU-s országban nincs is minimálbér. Arról meg nem is beszélve, hogy ez miként hatna a vállalkozásra és a munkavállalókra ill. családjaikra Magyarországon. Hány munkahely szűnne meg? Készült erről valami hatástanulmány, vagy csak valami választási ígéret?!
Látom itt a gondolkodással van a legnagyobb baj emberek! :D
Folyton csak arról beszéltek, hogy VAGY OROSZ, VAGY EU...
Nem értem :D Miért nem lehetne egyszer a magyar érdekeket nézni ?
Nekünk jó az is, hogy az EUval kereskedünk, és jó az is, hogy az Oroszokkal és a Kínaiakkal is kötünk szerződéseket!
Az lenne a legjobb felfogás, ha mindenhonnan elvesszük azt, ami az országnak jó, és eszerint alakítanánk a politikát.
Azt látom az embereken, hogy ez a "VAGY VAGY" gondolkodás létezik csak.. vagy ide dugom a seggem vagy oda.. és várom a nagy .....
Szerintem kicsit változtatni kéne ezen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!