Magyarországon miért nem népszerű a jobbliberális ideológia?
Figyelt kérdés
Tehát tömören az a gondolkodásmód, hogy "Legyen prostik, legyenek drogok, legyenek fegyverek legyen szabad piac, ne legyenek feminácik, ne legyenek jogvédők!"2018. febr. 26. 17:36
1/5 anonim válasza:
Ez nem jobbliberális ideológia, hanem valami fasiszto-anarchoid katyvasz.
2/5 A jó édes válasza:
Gratulálok, sikerült leírnod a regnáló politikai hatalom lényegét. Annyi kivétellel, hogy ők nem támogatják a droghasználatot - de az szerintem semmilyen jobboldali pártnak nem fér bele az értékrendjébe - nem is értem, hogy kerül ide.
3/5 anonim válasza:
Épeszű ember nem támogatja a droghasználatot sőt szigorítani kéne, éppen elég nagy probléma ez így is ami az utóbbi években nagyon elterjedt
4/5 anonim válasza:
Nem tudom, de talán jobb is így.
5/5 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Amiket felsoroltál az mind szabad lenne akkor itt tele lennének az utcák mámorban fetrengő szerencsétlenekkel, prostikkal és halottakkal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!