Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán Viktor mitöl annyira...

Orbán Viktor mitöl annyira népszerü?

Figyelt kérdés
2017. dec. 11. 09:39
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
67%
a nyugdíjas magyar szavazata egy erzsébet utalványba kerül
2017. dec. 11. 09:40
 2/23 anonim ***** válasza:
25%

szerintem azért mert következetes. nem változtatgatja a véleményét minden évben.

karizmatikus egyénisége van, valamint elég jól ellavírozik a nemzetközi politikában is. elég jól ráérez a politikai folyamatokra, és elég jól felméri az erőviszonyokat.

lehet ö

őt szeretni, vagy utálni, de megkockáztatom: európa egyik legkarizmatikusabb politikusa. hasonló merkelhez vagy kohl kancellárhoz.

2017. dec. 11. 09:46
 3/23 anonim ***** válasza:
71%
meg 2000 ft-ba a putris cigányoknak, meg egy kis béremelés a proli népnek és máris mennek tapsikolni meg bégetni...
2017. dec. 11. 09:46
 4/23 anonim ***** válasza:
72%

"szerintem azért mert következetes."

Hogyne, ez látszik a letelepedési kötvények eladásán és a migránsellenes politikáján...

"nem változtatgatja a véleményét minden évben."

Nincs is véleménye, csak a migránsok, a Soros, a stadion és amocskos Brüsszel. Semmi más már 2 éve.

"karizmatikus egyénisége van, valamint elég jól ellavírozik a nemzetközi politikában is"

Igen, az Eu-parlamentben ha láttál már közvetítést, úgy leszokták hordani, hogy a fülét-farkát behúzza...

"elég jól ráérez a politikai folyamatokra, és elég jól felméri az erőviszonyokat."

Ja korrupt eszközökkel akar elérni és ellehetetlníteni mindent.

"hasonló merkelhez vagy kohl kancellárhoz."

Ez még viccnek is rossz. Merkel seg*gébe se lehet Orbán, isten ments hozzá hasonlítani.

2017. dec. 11. 09:50
 5/23 hájaaa ***** válasza:
72%

Ja nem változtatja a véleményét aha :D :D

https://www.youtube.com/watch?v=6urBZMxCAEQ

2017. dec. 11. 10:04
 6/23 anonim ***** válasza:
27%

Az ellenzék annyira démonizálta Orbánt, hogy érthetetlen számára, hogyan lehet népszerű. No persze nem az ő szemükben, de hát számukra csak ők számítanak. Nem értik, miért van még mindig hatalmon, pártja miért a legnépszerűbb.

Jó hír: nem kell olvasnod az Orbán melletti érveimet.

Felesleges leírni, mert nem értenétek meg, csak azt néznétek, hol lehet belekötni, lásd a #4-es válaszolót, aki összekeveri a Gizikét a gőzekével, és azt hiszi, hogy na most aztán megmondta.

2017. dec. 11. 10:08
 7/23 anonim ***** válasza:
71%
ja valóban hiteles politikus, arra forog amerre a pénz szagát érzi...
2017. dec. 11. 10:08
 8/23 anonim ***** válasza:
85%

Időpont ma 10:08

Akkor meséld el légyszives nekem az alábbi TÉNYEKET: miért vonnak le többet a bruttó béremből, mint 2009-ben, és miért fizetek több rezsit, amikor állítólag az csökkent, miért fizetek tranzakciós adót egy utalás után, amikor már ott a számlavezetési díj, utalási díj. miért fizettem 6%-os EHO-t a kevés kamataim után, amiért az ég világon semmit nem kaptam? miért fizetek éves teljesítményadót, amikor az utak szétesnek alattam. Miért fizetek ennyi EÜ-hozzájárulást, amikor hetekig/hónapokig kell várnom egy vizsgálatra? A kórházban még egy wc papírt se sikerült kitenni. De ennek ellenére stadion épül, szépül. De biztos minden rendben van, mehetsz tapsikolni, dobok neked egy kekszet...

2017. dec. 11. 10:12
 9/23 anonim ***** válasza:
75%
ja és akkor még: érdekes módon fúúj Brüsszel, de amikor az euró milliárdokat utalják, akkor nem fúúúj, hanem mehet Mészárok úr számlájára. A kivándorlás is biztos a véletlen műve... Undorító korrupt férgek.
2017. dec. 11. 10:14
 10/23 anonim ***** válasza:
84%

Ahhoz képest, hogy Orbán nem változtatja a véleményét, nem olyan régen még azt mondta hogy ha egy kormány az oroszokkal paktál és hosszú évekre akarja a velük kötött szerződéseket titkosítani, azt a kormányt el kell zavarni. Sőt, ha jól emlékszem valami kordonokkal is volt problémája.

Most akkor hogy is van ez?

2017. dec. 11. 10:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!