Orbán Viktor mitöl annyira népszerü?
szerintem azért mert következetes. nem változtatgatja a véleményét minden évben.
karizmatikus egyénisége van, valamint elég jól ellavírozik a nemzetközi politikában is. elég jól ráérez a politikai folyamatokra, és elég jól felméri az erőviszonyokat.
lehet ö
őt szeretni, vagy utálni, de megkockáztatom: európa egyik legkarizmatikusabb politikusa. hasonló merkelhez vagy kohl kancellárhoz.
"szerintem azért mert következetes."
Hogyne, ez látszik a letelepedési kötvények eladásán és a migránsellenes politikáján...
"nem változtatgatja a véleményét minden évben."
Nincs is véleménye, csak a migránsok, a Soros, a stadion és amocskos Brüsszel. Semmi más már 2 éve.
"karizmatikus egyénisége van, valamint elég jól ellavírozik a nemzetközi politikában is"
Igen, az Eu-parlamentben ha láttál már közvetítést, úgy leszokták hordani, hogy a fülét-farkát behúzza...
"elég jól ráérez a politikai folyamatokra, és elég jól felméri az erőviszonyokat."
Ja korrupt eszközökkel akar elérni és ellehetetlníteni mindent.
"hasonló merkelhez vagy kohl kancellárhoz."
Ez még viccnek is rossz. Merkel seg*gébe se lehet Orbán, isten ments hozzá hasonlítani.
Az ellenzék annyira démonizálta Orbánt, hogy érthetetlen számára, hogyan lehet népszerű. No persze nem az ő szemükben, de hát számukra csak ők számítanak. Nem értik, miért van még mindig hatalmon, pártja miért a legnépszerűbb.
Jó hír: nem kell olvasnod az Orbán melletti érveimet.
Felesleges leírni, mert nem értenétek meg, csak azt néznétek, hol lehet belekötni, lásd a #4-es válaszolót, aki összekeveri a Gizikét a gőzekével, és azt hiszi, hogy na most aztán megmondta.
Időpont ma 10:08
Akkor meséld el légyszives nekem az alábbi TÉNYEKET: miért vonnak le többet a bruttó béremből, mint 2009-ben, és miért fizetek több rezsit, amikor állítólag az csökkent, miért fizetek tranzakciós adót egy utalás után, amikor már ott a számlavezetési díj, utalási díj. miért fizettem 6%-os EHO-t a kevés kamataim után, amiért az ég világon semmit nem kaptam? miért fizetek éves teljesítményadót, amikor az utak szétesnek alattam. Miért fizetek ennyi EÜ-hozzájárulást, amikor hetekig/hónapokig kell várnom egy vizsgálatra? A kórházban még egy wc papírt se sikerült kitenni. De ennek ellenére stadion épül, szépül. De biztos minden rendben van, mehetsz tapsikolni, dobok neked egy kekszet...
Ahhoz képest, hogy Orbán nem változtatja a véleményét, nem olyan régen még azt mondta hogy ha egy kormány az oroszokkal paktál és hosszú évekre akarja a velük kötött szerződéseket titkosítani, azt a kormányt el kell zavarni. Sőt, ha jól emlékszem valami kordonokkal is volt problémája.
Most akkor hogy is van ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!