Lehetséges hogy az oroszok a magyar választást is meghekkelik?
Oké, de ha nem tartják hatalmon a bábkormányt, akkor nem sokra mennek velük. Ráadásul kell a 2/3 hogy eltüntessék a bizonyítékokat.
Nézd, én azt mondom, hogy a Fidesz miatt nem érzik veszélyben a magyarországi képviseletüket, szóval nem fognak hekkelni.
"Ráadásul kell a 2/3 hogy eltüntessék a bizonyítékokat."
Miért is? Most sem kell nekik 2/3. Simán viszik az autokráciájukat 2/3 nélkül is.
De ha engem kérdezel, akkor meglesz nekik.
De még ott van a Jobbik is végszükség esetére, akiket tudnak aktivizálni, ha a Fidesz többsége veszélybe kerül.
A Jobbik tagjai sokkal jobban vonzódnak Oroszországhoz és Putyinhoz, mint az EU-hoz. Ha Putyin kiadja az ukázt, hogy álljanak be a Fidesz mögé, cserébe pedig eltartja őket, akkor meg fogják tenni.
Hát azért kell amikor visszamenőleg akarnak alkotmányt/törvényt stb módosítani hogy eltüntessék egy kétes ügy nyomait.
Szerinted miért nem történt meg Orbán nemzetbiztonsági átvilágítása a mai napig?! Én biztos vagyok benne, hogy Putyinnak egy rakás dolog van a kezében, amivel padlóra vághatja. Az összes ügynökanyagnak a másolata Moszkvában landolt, most meg Putyin kezében van. Vajon miért tesz mindenben Putyin kedvére, aki amúgy egy hálátlan, politikailag kiszámíthatatlan "szövetséges"?!
Szerintem Putyin pórázon és jutalomfalattal kezeli Orbánt, vagyis ha kell, "zsarolja" de ha lehet, csak megvesztegeti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!