Miért mondja mindenki, hogy most több esély van legyőzni a Fideszt, mint 4 éve volt?
A közvélemény-kutatások magát a pártot mind olyan 50% körül mérik a biztos szavazók körében, ráadásul az egyéni körzeteknél is sokkal jobban szét lesz tagolva az ellenzék, mint 2014-ben volt.
Akkor a Kormányváltás összefogta az MSZP-t, DK-t, Együttet, PM-et és az MLP-t, most pedig csak az MSZP és a PM álltak össze, a többi mind külön indul.
Aztán pluszban megjelent még a Momentum is, hogy még színesebb és szétszórtabb legyen a paletta.
Akkor miért is lesz leváltva a Fidesz?
Szerintem akkora 2/3-dal győznek, mint a ház. Még az is lehet, hogy 70% felett végeznek.
Mert álmodik a nyomor.
Hódmezővásárhelyen egy független jobboldali nagycsaládos vallásos ember mögé áll be a többség.
Na most ezt megismételni az országgyűlési választásokon elég nagy bravúr lenne...
Ennek a FŐ tanulsága az, hogy ha esik, ha fúj a nép JOBBOLDALI ÉRTÉKREND alapján akar élni, akár Fidesz, akár nem.
Ez viszont elég magas léc az ellenzéknek, de még a Jobbiknak is, mert úgy tűnik, elég messze távolodott a jobboldali értékektől Heller Ágnes útmutatásai alapján.
15
Nem kell kivenni a Jobbikot.
Én személyesen az LMP-re fogok voksolni a listán és a legesélyesebb ellenzéki jelöltre egyéniben, de attól még nincsenek illúzióim a magyar társadalom szellemi kapacitásait illetően.
Tudom, hogy milyenek a magyarok és azt is tudom, hogy fölényesen a Fideszre fognak szavazni.
" de attól még nincsenek illúzióim a magyar társadalom szellemi kapacitásait illetően. "
Hát ez az...
Egy párt van, ami megfelel a magyar társadalom szellemi kapacitásának...
A többi párt meg sikertelenül akarja a saját szellemi kapacitásának megfelően átalakítani a népet...
De az is lehet, hogy savanyú a szőlő, és egyszerűbb a népet fikázni, mint vonzó programokkal és vállalható arcokkal előűállni?
Döntsd el te.
taktikaiszavazas.hu
Listán a legszimpatikusabb ellenzéki párt, egyéniben a legesélyesebb ellenzéki jelölt!
Az összefogás ugyanúgy megtörténhet bárhol úgy mint MOST Hódmezővásárhelyen. Hajtsuk el az arrogáns rabló bandát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!