Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi lesz velem, ha megszünik a...

Mi lesz velem, ha megszünik a közmunka program?

Figyelt kérdés
Mit fogok dolgozni?
2018. febr. 19. 21:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
84%
Szintén évek óta közmunkán kényszerből, de már nem is bánnám, ha végre megszűntetnék, akkor talán több lehetőségünk lenne normális állásra nekünk is. Még ha nem is mindenkire, de az emberek egy kisebb részére valóban szükség volna akár a jelenlegi helyükön is. Nálunk vannak olyan munkakörök, amikben csak közmunkában foglalkoztatnak embereket. Ha megszűnne a közmunka, ezeket a munkaköröket akkor is el kellene látni, lehet nem kell 4 takarítónő, hanem elég volna 2, de akkor legalább őket jobban megfizetnék, mint most.
2018. febr. 20. 08:07
 12/12 anonim ***** válasza:
72%
Én is benne voltam 3-4 évig aztán találtam munkát nem egy orvosi pálya, de jól fizet. Nem közmunkásként csinálom rendes állás. Kitartás.
2018. febr. 21. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!