Szerintetek a közmunkás képzés folytatódni fog, miután a téli program befejeződik? Esetleg vmi konkrét infó?
Figyelt kérdés
2014. febr. 22. 08:55
1/2 anonim válasza:
Szerintem ezt csak a választások miatt találta ki a kormányzó párt. Nem véletlen, hogy áprilisig tart (tudtommal).
2/2 anonim válasza:
Van abba valami amit írsz.. ( első válasz )
De azért a téli hónapokra a hótakarítás miatt is szólt a szerződés így.
( más téma, hogy nem is volt hó, sózásra szánt só jó lesz majd az ideire, nem kell venni. mi térsasunknak nem. de ez a városnak is megmaradt, kevesebb pénz költenek a közpénzből. és az mostani tél keményebb havasabb lesz, van sok út amit gyanítom a közmunkások fognak megcsinálni. legfeljebb a titulusnevet változtatják )
Voltak tanfolyamok amit elvégeztek. Akivel beszéltem, és amit mondott nem álláskereső tréningről szólt. Legalábbis az övé.
Betegápolás, elsősegélynyújtást stb tanultak. Szociáéos gondozó fog valószínű indulni. Azt elvégzik, idős otthonba lehetnek gondozók..
Konkrét infóm persze nekem sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!