Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Jobbik antiszemita párt?

A Jobbik antiszemita párt?

Figyelt kérdés

2018. febr. 19. 13:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Az MSZMP zsidóimádó párt?
2018. márc. 3. 11:03
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
A Jobbik zsidóbabuzsgató, én annak idejin kűdtem a zsidót a Gulágra. Egyet se hagytam életbe.
2018. márc. 3. 11:13
 13/15 anonim ***** válasza:
51%
Az MSZP és az összes többi a Jobbikon kívül filoszemita.
2018. márc. 3. 11:40
 14/15 anonim ***** válasza:

"Nem, csak azt akarják elérni, hogy egy magyar is érjen annyit, mint egy zsidó."

Ezek szerint a jobbikosok úgy gondolják, hogy a "magyar" kevesebbet ér, mint egy zsidó. Ha így van, akkor ez szerintem valami kisebbségi komplexus következménye. Az ilyen jellegű komplexust nem szavazattal, hanem pszichoterápiával kell kezelni.

A Jobbik és a Fideszben többek között az a közös, hogy mindketten abból kovácsolnak politikai tőkét, hogy keresik az ellenségképeket, a mumust.

A Jobbik nem keveset tett azért a látszatért, hogy erre a dátumra úgy nézzenek ki, mint akik nem rasszisták, antiszemiták, de ez éppen annyira őszinteés hiteles, mint az ateista Fidesz egyidejű megtérése egész pártban. (hahahaha)

2018. márc. 3. 13:49
 15/15 anonim ***** válasza:

"Ezek szerint a jobbikosok úgy gondolják, hogy a "magyar" kevesebbet ér, mint egy zsidó."

A gyakorlatban igen. Egy zsidó véleményét, akaratát, életét a mai világban százszor fontosabbnak tekintik, mint egy magyarét, Magyarországon is. A Jobbik ezen szeretne változtatni. Persze gondolom, te is értetted, hogy mire gondolok, csak szándékosan értelmezted félre.

2018. márc. 3. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!