Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tudtuk, hogy a Fidesz és...

Tudtuk, hogy a Fidesz és Jobbik antiszemita, de ezek szerint már az MSzP-ben se lehet megbízni?

Figyelt kérdés

[link]

Már az MSzP-től is félni kell? :))))

2014. szept. 4. 15:15
 1/9 anonim ***** válasza:
27%
2014. szept. 4. 15:22
 2/9 anonim ***** válasza:
60%

"már az MSzP-ben se lehet megbízni?"

mehehehee, jót röhögtem

"Tudtuk, hogy a Fidesz és Jobbik antiszemita"

Rosszul tudjátok. De ha nem akarjátok jól tudni, akkor csak bátran féljetek, az a legkifizetődőbb úgyis.

2014. szept. 4. 15:45
 3/9 anonim ***** válasza:
89%
Èn nem ertem mikor lehetett megbizni politikusokban??
2014. szept. 4. 15:56
 4/9 A kérdező kommentje:
Úgy látomnem esett le mindenkinek, de ironikusan, cinikusan tettem fel a kérdést...
2014. szept. 4. 16:04
 5/9 anonim ***** válasza:
69%
(oh, bocsánat, nem jött le. Annyit szenvedtünk már ettől a rágalmazástól, hogy nehéz belőle jó poént csinálni)
2014. szept. 4. 16:06
 6/9 anonim ***** válasza:

Privatizációs miniszter?

Na...

2014. szept. 4. 17:53
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Értelmezzük a cikket:

Suchmann "tanácsokat adott" Harján Dávidnak. Ezeket a tanácsokat Harján köszönte szépen, de nem fogadta meg.

Ezek után mi Suchmann reakciója?

- Harján biztos csúnya náczi, mert aki egy zsidónak nemet mert mondani, az csakis azért teszi, mert tutira antiszemita.

Értitek a logikát?

Szerintem pont fordítottja igaz.

Ez a nagyképű, arrogáns, zsíros pojáca, tanács helyett parancsokat osztogatott, aztán ráborította az asztalt, mert nem hajtotta végre az ukázt csípőből.

Ez ám a demokratikus párt! Meg demokratikus koalíció.

Ez ám a demokrácia! Az igazi demokraták!

A cikk üzenete: ha gój vagy, kuss a neved.

Tessék mondani, nem ezt hívják rasszizmusnak?

Mégpedig gój-ellenes rasszizmusnak.

2014. szept. 4. 18:10
 8/9 anonim ***** válasza:
Mitől lenne bárki is antiszemita? Ha a zsidók egy kicsit nyugton maradnának ugyanúgy elférnének bármely országban, mint más normális ember.
2014. szept. 4. 20:49
 9/9 anonim ***** válasza:
Hagyjátok csak őket nácizni. Ha még az ilyen légvárakra sem tudnának építkezni, akkor mi lenne velük? Szerintem félnek, hogy igazából nincs is rájuk szükség, ezért tudatosan vagy kábultan gerjesztik a sz*rt.
2014. szept. 4. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!