Azok számára, akik kiábrándultak a Fideszből (vagy épp mindig is elutasították őket), kiábrándultak az MSZP-ből, és elvből nem szavaznak szélsőjobbra, nekik miért nem egyértelmű alternatíva az LMP?
Nem vagyok nagy nyugatifény olvasó, de a belinkelt és a még hozzáolvasott 1-2 cikk alapján nagyjából annyira tudom hitelesnek és korrektnek tartani, mint mondjuk a pesti srácokat.
Pont ugyanolyan undorítóan csúsztat, ill. céljának megfelelően hagy vagy éppen emel ki részleteket a kontextusból. Aki ezek alapján hozza meg a döntését áprilisban, nagyjából annyira lát tisztán, mint a propagandamédiából tájékozódó fidesz hívők.
Lehet más a politika?
Mert én már az LMP-ből is kiábrándultam. Voltam LMP-tag, tudom, miről beszélek.
5-ös vagyok
Tudom persze, hogy már most is mi pénzeljük az ingyenélőket.
Az összes csóró rájuk fog szavazni meg mindenki más is, akinek köze sincs az országhoz mert nem itt él, meg azok is akiket megvettek évi 10 ezer forintért és azok, akik megesznek olyan szöveget, hogy istenággya az országot...
Nyugodtan le lehet pontozni a föld alá is, akkor is ingyenélők és tanulatlanok mennek el szavazni rájuk, és ők lesznek egyre többen mert most ez éri meg az államnak. Sok megvezethető, önállótlan, csóró ember kell.
Egy kérdést teszek fel neked!
Szerinted mi a jobb/rosszabb:
További Fidesz kétharmad, és megmutatjuk csakazértis, hogy az LMP nem paktál le "levitézlett" pártokkal
vagy inkább csak egyszerű többségű Fidesz uralom, és néhány EVK-ban visszalépni.
Netán ad absurdum kormányváltás, és úgy a mérleg nyelve lenni.
Csak mert azt megtapasztaltuk, hogy az LMP nem egyszer asszisztált a Fidesz kétharmadon maradásához, hogy csak egyet mondjak. Szerintem ha jó helyre akarod tenni az x-et, akkor egyéniben húzd a valóban legesélyesebb jelöltre, listán meg arra a pártra, amelyik szerinted a legszimpatikusabb.
Persze megértem, hogy most már csak azért is nehezebben mennek a jelöltek visszahívása, mert így rengeteg kampánypénztől esnek el, na jó, meg a töredék szavazatok, meg a csakazértis... Nyilván a belső ügyeket meg nem fogom kiteregetni nagyon, főleg nem itt. Ennyi szerintem elég ahhoz, hogy elgondolkozz, ha valóban el szeretnél gondolkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!