Azok számára, akik kiábrándultak a Fideszből (vagy épp mindig is elutasították őket), kiábrándultak az MSZP-ből, és elvből nem szavaznak szélsőjobbra, nekik miért nem egyértelmű alternatíva az LMP?
Az lmp eléggé leírja mostanság magát.
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__91..
Erre a kérdésre alapozzunk most.
Fideszes voltam, aztán megjött az eszem és elszégyelltem magam. Az MSZP felé húztam leginkább Kunhalmi miatt, mert az én szememben ő emberi, minden hibájával együtt, ugyanakkor lendületes és kitartó, ami szerintem itthon nagyon kell manapság.
Karácsony miatt elbizonytalanodtam, mert őt gyengének tartom és nincs meg benne az a spiritusz mint Kunhalmiban, szerintem őt nem kellett volna erőltetni.
Nézegettem az LMP-t, eleinte szimpatikus volt a nő viszont amiket mond az egyre inkább nem. Állandóan a gyerekeseket tömné pénzzel, dupla annyival mint eddig. Miből? Előre szétosztja az ország pénzét - leginkább segélyekre. Plusz a momentummal akar közösködni, ami nálam totális kizáró ok. 2 minipárt, az egyikben gyerekek. Ezt azért ne.
Ami általánosságban nem tetszik: ne fizessék az adómból a sokgyerekesek segélyét. Az emberek menjenek el tanulni, ne pedig szüljenek a semmire meg a segélyre. Ha 1 gyerekre van pénze akkor 1 gyereket szüljön, ne hármat, és főleg ne segélyre. Ha ez a tendencia marad akkor nézd majd meg 10 év múlva , hogy kik fognak szülni: iskolázatlan emberek. És a gyerekeik is olyanok lesznek. Segélyen fog élni a fél ország, senki nem akar majd se tanulni se dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!