A magyar emberek mikor növik ki már végre a törzsi nacionalizmusukat?
Figyelt kérdés
A nacionalizmus nem más, mint alaptalan, háttér nélküli önimádat és csak tönkreteszi az egész országot.2018. febr. 8. 14:26
21/24 anonim válasza:
"Értem. Akkor teljesen jó, hogy a politikusok és a haveri körük szétlopja az országot. "
Valahogy úgy...
Másnap, ahogy 2/3-al megálasztották a jelenlegi kormányt, az ellenzék képviselője kijelentette, hogy MINDEN elképzelhető módszert bevet, hogy a kormányt megbuktassa.
Ebbe beletartozott az előre elhelyezett gazdasági taposóaknák aktiválása, külföldi kapcsolatok bevetése nyomásgyakorkásra, a forint gyengítésére, satöbbi.
Teljesen normális, hogy a kormány ilyen körülmények között minimumra csökkenti az ellenzék mozgásterét, anyagilag is.
Ezt nevezheted lopásnak, én inkább a hazai tőkés réteg kialakításnak nevezem, úgy hogy ne az ellenzéknek lejtsen a pálya.
22/24 anonim válasza:
Az erősödő nacionalizmus egy logikus válasz a liberalista ámokfutásra, ami el akarja venni az emberektől a hagyományos értékrendet, amit a család, a nemzet és a vallás jelent.
23/24 anonim válasza:
Kérdező te azért nem érted, hogy mi a nacionalizmus, mert nem vagy magyar. Csak egy gyökértelen, senkiházi féreg.
24/24 anonim válasza:
Szerintem a nacionalizmus természetes és jó dolog is. A sovinizmus az más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!