Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A magyar zsidóság hogyan...

A magyar zsidóság hogyan viszonyul Izraelhez?

Figyelt kérdés

2018. febr. 5. 23:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
54%
Elég jól. Tavaly nyáron Orbán Viktor is személyesen jópofizott Netanyahuval.
2018. febr. 5. 23:53
 2/12 A kérdező kommentje:

Köszi...

Nagy kő esett le a szívemről, mert már-már elhittem, hogy ez az áldott jó ember antiszemita lenne...

2018. febr. 6. 00:19
 3/12 A kérdező kommentje:

Na akkor várjál.... Aszondod, hogy akkor a Soros plakát se antiszemita?

Meg vagyok zavarodva, mint csecsmő a topless bárban...

2018. febr. 6. 00:40
 4/12 anonim ***** válasza:
78%
Soros kinevette Orbánt 1989-ben, amikor az nagyon fennkölt ruhában akart megjelenni előtte egy étteremben, felvette a szmokingot, de a nyakkendőt rosszul kötötte meg. Innen van a nagy ellenét.
2018. febr. 6. 01:46
 5/12 anonim ***** válasza:
7%

Dehogy antiszemita (csak a megkeseredett ballibák már nem tudnak mit gágogni). Sőt! Szerintem ezt a nagy Sorosellenességet egyenesen a Likud utasította a Fidesznek, mert Soros liberális nézetei összeegyeztethetetlenek az izraeli kormány szélsőjobboldali beállítottságával. Ha elolvasod Köves Slomó és a többi rabbi írásait azt látod, hogy mind helyeslik Orbán Sorosellenességét. Sőt! Az izraeli főrabbik egyszerűen nem győzik magasztalni a Fideszt és a politikáját:

https://www.youtube.com/watch?v=UDu1O_xJrJA

2018. febr. 6. 02:12
 6/12 anonim ***** válasza:
81%
A "magyar zsidóság" nem tudom, hogy hogyan viszonyul. De nem kevesen közülük A gyerekeiket büszkén Izraelbe küldik katonai szolgálatra; ha igaz, amit írnak a weben. Ami nem semmi, tanulhatnánk tőlük.
2018. febr. 6. 05:08
 7/12 anonim ***** válasza:
77%
Hogy viszonyulna? Értelemszerűen szimpatizál.
2018. febr. 6. 07:47
 8/12 anonim ***** válasza:
68%
Kb mint az amerikai magyarság Magyarországhoz.
2018. febr. 6. 08:59
 9/12 anonim ***** válasza:
Hát, ha kicsit hosszan időt tekintük, akkor hol így, hol úgy. Összevissza. Kádár alatt ellenesség, utána imádat, most megint ellenesség.
2018. febr. 6. 09:44
 10/12 anonim ***** válasza:
16%
#6 igen, tanulhatnánk a zsidóktól. Ahogyan az interneten tapasztalom a magyaroknál szégyen a hazafiság és kifigurázzák.
2018. febr. 6. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!