Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A magyar emberek mikor növik...

A magyar emberek mikor növik ki már végre a törzsi nacionalizmusukat?

Figyelt kérdés
A nacionalizmus nem más, mint alaptalan, háttér nélküli önimádat és csak tönkreteszi az egész országot.

2018. febr. 8. 14:26
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
75%
Magyar sosem fogja, te azért nem érted mert nem vagy magyar...
2018. febr. 8. 14:39
 2/24 anonim ***** válasza:
68%
"Olyan természetes tulajdonság ez, amit a csecsemő az anyatejjel együtt szív magába.."
2018. febr. 8. 14:47
 3/24 anonim ***** válasza:
30%

A tribalizmus nem korlátozódik a nacionalizmusra, ugyanúgy létezik ugyanolyan erős circlejerk libsik között is. Meg egyébként bármi más nem politikai csoportban is létezik egyfajta felsőbbrendűségi érzet, legyen az mensa tag, jegyellenőr, taxis, akárki. Marha arrogáns az összes ilyen csoport és lenézőek azokkal szemben, akik nem oda tartoznak. Ez egyébként genetikailag természetes dolog, csak ezt felül lehet bírálni azzal, hogy rendszeresen tükörbe nézel.

Ja meg ha újat mondok, spoiler: nacionalizmus létezik tribalizmus nélkül is.

2018. febr. 8. 14:50
 4/24 anonim ***** válasza:
90%
Ahogy a gyakori/pol-t olvasgatom én inkább azt látom, hogy Magyarországon még viszonylag alacsony a nacionalizmus, nyilván a világ összes többi országához képest. Attól még, hogy nem vagyunk svédek.
2018. febr. 8. 15:04
 5/24 A kérdező kommentje:

Szóval a gyűlölet a ti vallásotok.

Értem.

2018. febr. 8. 15:18
 6/24 anonim ***** válasza:
70%

Teljesen természete, hogy az embert azt helyezi előtérbe, amit ismer.

A csládját, közvetlen barátait, ismerőseit, nemzetét.

Ez a világon mindenütt így van.

Nézz meg egy amerikait, angolt, franciát... De akár románt vagy szerbet.

Vannak liberalista elvárások, és csoportok, akik ezt tagadják, elsősorban politikai okoból, de mint természetellenes dolog, általában egy egy szűk csoport hobbyja marad.

2018. febr. 8. 15:30
 7/24 anonim ***** válasza:
82%

Dehogy érted.

Szereted a családodat, mert hozzájuk tartozol. A gyerekeidet is, a szüleidet is, hibáikkal együtt.

Szereted a nemzetedet, hazádat is mert odatartozol.

Persze létezik, aki kidobja a gyerekét, megtagadja a szüleit. Az meg biztos a szeretet vallása.

2018. febr. 8. 15:33
 8/24 A kérdező kommentje:

"Teljesen természete, hogy az embert azt helyezi előtérbe, amit ismer."

Értem. Akkor teljesen jó, hogy a politikusok és a haveri körük szétlopja az országot.

Na, ez az, amiért Magyarország örökre itt fog ragadni ezen a jelenlegi szinten.

2018. febr. 8. 15:34
 9/24 anonim ***** válasza:
67%
Az a baj, hogy a kérdező is azoknak a degeneráltak csoportjába tartozik, akik nem értik a különbséget a "természetes" és a "jó" között. Innentől kezdve felesleges neki magyarázni, hogy ez belénk van kódolva, de sajnos egy félanalfabéta közmunkástól nem is várhatunk el többet.
2018. febr. 8. 15:37
 10/24 anonim ***** válasza:
91%
Az hogy én szeretem az országom és büszke vagyok rá, semmilyen kapcsolatban nem áll a politikusok korrupt dolgaival.
2018. febr. 8. 15:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!