Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogyan képzelitek el az...

Hogyan képzelitek el az oktatás és az egészségügy reformját?

Figyelt kérdés
2018. febr. 7. 20:23
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Persze hogy az index azt fogja állítani, hogy a stadionok közpénzből épültek. De jól tudom, hogy a fidesz ezeket eu-s pénzekből építette, úgy, hogy muszáj volt a pénzt a sportra elkölteni. Azaz az egészségügyre nem is költhettek volna a stadionokra kapott pénzből!
2018. febr. 8. 13:38
 22/29 anonim ***** válasza:
Kérdező! tegyük fel hogy EU s pénzekből épültek, de azt mond meg akkor hogy orbán miért nem az egészségügy és az oktatás reformjára kért EU s pénzt? miért volt neki fontosabb a foci mint a Magyar emberek egészsége és a fiataljaink jövője?
2018. febr. 8. 13:48
 23/29 anonim ***** válasza:
Próbálják jobberék a sz.rt magyarázgatni meg kenegetni, de a helyzet az, hogy pályázni kellett volna, tetszik tudni? Kórházfelújításra, oktatásra stb-re, plusz hozzátenni az előírt önrészt a támogatáshoz. Nem pedig lenyúlni EU-s támogatással együtt az egészet, ahogy csináltátok pl a közvilágítással, amiben most is vizsgálódik az OLAF.
2018. febr. 8. 13:53
 24/29 A kérdező kommentje:
#22 Nem volt fontosabb számára. Kértek ők az eu-tól másra is pénzt, csak az eu kizárólag sportra adott támogatást!
2018. febr. 8. 14:00
 25/29 anonim ***** válasza:

"Az iskolákban kívülről kell fújni a bibliát"

Bár kéne... Nem lenne ennyi műveletlen idióta. De ehelyett már kb. azt se lehet számon kérni, hogy mondjon el 3 Petőfi-verset a gyerek, mert jajj, túlterheltek...

Egyébként a kérdésre válaszolva, szerintem a pénz egy dolog. Inkább a fejekben kéne rendet tenni és a hozzáálláson változtatni mindkét területen. Meg hogy mind a tanári, mind az orvosi pálya megbecsült legyen. És ez nem a béremelésektől függ.

2018. febr. 8. 14:06
 26/29 anonim ***** válasza:

"#22 Nem volt fontosabb számára. Kértek ők az eu-tól másra is pénzt, csak az eu kizárólag sportra adott támogatást!"

Erről valamilyen bizonyítékot linkelj már be ide ha kérhetem.

2018. febr. 8. 14:19
 27/29 anonim ***** válasza:

"Erről valamilyen bizonyítékot linkelj már be ide ha kérhetem."

Na azt várhatod egy jobbertől. Csak a hazudozás megy napi 24-ben tőlük, nem vetted még észre?

2018. febr. 8. 14:21
 28/29 anonim ***** válasza:
Sajnos gyakran tapasztalom.
2018. febr. 8. 14:24
 29/29 anonim ***** válasza:
kiló krumpli látom megtette a hatást a fidesznél...
2018. febr. 8. 15:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!