Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szakmunkásképző bizonyítvánnya...

Szakmunkásképző bizonyítvánnyal lehetek Miniszterelnök?

Figyelt kérdés

2018. febr. 5. 19:47
1 2 3
 21/26 Bereczk Jénos ***** válasza:
76%

Az iskolák, alapismeretekkel foglalkoznak, amit autodidakta módon is megszerezhetsz! Vannak akik több diplomával rendelkeznek és rinyálnak a fizetésért, mint egy koldus!!! Több egyetemet végzettől hallottam, hogy ehhez vagy ahhoz nem ért, amit viszont a szakmunkástól elvárnak!!!!!

Életemben négy ilyen eset fordult elő: Szereltünk valamit üssél oda egy szöget! (neves gyár főmérnöke!) "Kérjetek valami könnyebbet, én aláírom!"

Vízügyi mérnök: Medence fertőtlenítés: "Most többet tanultam mint az egyetemen!" (Lomonoszov)! Villamos mérnök: "Kérek egy segítséget én a tervezéshez értek, a hibakereséshez nem!!!" Az első tovább koldul, mert nála okosabb nem lehet, a másik három elismerte hogy valamit még nem tud, ezekre az emberekre BŰSZKÉK lehetünk!!!!!!

2023. jan. 15. 12:06
 22/26 Bereczk Jénos ***** válasza:
100%
Kiből lehet bármi erre Adolf Hitler a legjobb példa, aki még akkor is nagyot tudott ígérni, amikor már csak vaskeresztjei voltak, földeket ígért, gazdagságot, aztán csak egy gödröt kaptak!!!!! Az utókor még ebből sem tanult!!!!!
2023. jan. 15. 12:16
 23/26 Bereczk Jénos ***** válasza:
100%

Mikor kezd valaki az életből tanulni? Ha van előtte egy "példa", egy focista vagy bármi!!!

Halottak napja, a hatéves unoka koszorút vitt az apa szüleinek sírjára!

Utána jöttek hozzánk: "Papa majd nektek is hozunk koszorút!!!"

2023. jan. 15. 12:24
 24/26 anonim ***** válasza:
52%
Az a baj, a Zéletiskolájában általában azok szoktak végezni, akik amúgy buták, mint a tök.
2023. jan. 15. 14:20
 25/26 Bereczk Jénos ***** válasza:
Nem akartam így fogalmazni, de mind a kettőre igaz!!!!!!
2023. jan. 16. 05:31
 26/26 anonim ***** válasza:
Ha Orbán az elmebajával lehet miniszterelnök, akkor mindenki lehet!
2023. jan. 16. 06:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!