Szakmunkásképző bizonyítvánnyal lehetek Miniszterelnök?
Az iskolák, alapismeretekkel foglalkoznak, amit autodidakta módon is megszerezhetsz! Vannak akik több diplomával rendelkeznek és rinyálnak a fizetésért, mint egy koldus!!! Több egyetemet végzettől hallottam, hogy ehhez vagy ahhoz nem ért, amit viszont a szakmunkástól elvárnak!!!!!
Életemben négy ilyen eset fordult elő: Szereltünk valamit üssél oda egy szöget! (neves gyár főmérnöke!) "Kérjetek valami könnyebbet, én aláírom!"
Vízügyi mérnök: Medence fertőtlenítés: "Most többet tanultam mint az egyetemen!" (Lomonoszov)! Villamos mérnök: "Kérek egy segítséget én a tervezéshez értek, a hibakereséshez nem!!!" Az első tovább koldul, mert nála okosabb nem lehet, a másik három elismerte hogy valamit még nem tud, ezekre az emberekre BŰSZKÉK lehetünk!!!!!!
Mikor kezd valaki az életből tanulni? Ha van előtte egy "példa", egy focista vagy bármi!!!
Halottak napja, a hatéves unoka koszorút vitt az apa szüleinek sírjára!
Utána jöttek hozzánk: "Papa majd nektek is hozunk koszorút!!!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!