Ti is közmunkára köteleznétek a hajléktalanokat?
A hajléktalanok látványa eléggé lehangoló. A politikusok nem foglalkoznak velük, szinte le vannak sz*rva...
Szerintetek jó ötlet lenne közmunkára kötelezni őket? Persze "rendes" fizetésért (minimálbérért) és kapnának kis bérlakást. Kapnának támogatást az újrakezdéshez.
Ha a "kedves" politikusok megcsinálnák ezt, hogy hatna a gazdaságra? Meg lehetne így szüntetni a hajléktalanságot (legalábbis jelentősen csökkenteni)?
Nem.
Én csökkenteném az adókat, hogy élhetővé váljon az ország.
Azért Orbán alatt szép nagy ívet befutottunk: a majdnem polgári társadalomból vissza-jutottunk előbb a feudalizmusba, s most már a rabszolgatartás alapjait rakják le itt egyes "okosok".
A közmunka az ország szégyene: nem normális, aki ennyi pénzért (hasznos) MUNKÁT vár el, bolond aki ennyi pénzért dolgozik, de a legnagyobb állat az, aki ezt kitalálta!
Ha jól értem,akkor te olyan embereket küldenél munkába,akiknek még arra sincs lehetőségük,hogy zuhanyozzanak és egy normális,hangoktól mentes,zárt helyen aludjanak.
A hajléktalanok legtöbbje pszichiátriára lenne való,mivel betegek.
Na,ki lesz a következő csoport,akiket közmunkára ítélnél?
Komolyan ebben az országban akkor sötétség uralkodik,hogy nem tudom mi lesz itt.
Feudalizmus,fasizmus keveréke.
Valami nagyon baljós..
"Bűncselekménnyé kell nyilvánítani a hajléktalanságot és be kell őket gyűjteni."
Ezzel az erővel az éhezést is bűncselekménnyé lehetne nyilvánítani,bár ott tartanánk...
"A közmunka az ország szégyene: nem normális, aki ennyi pénzért (hasznos) MUNKÁT vár el, bolond aki ennyi pénzért dolgozik, de a legnagyobb állat az, aki ezt kitalálta!"
Ha már élősködik a szociális rendszeren az én adómból legalább csináljon is érte valamit, ha a szemetet összeszedi az utcán az is több a semminél
"Ha már élősködik a szociális rendszeren az én adómból legalább csináljon is érte valamit, ha a szemetet összeszedi az utcán az is több a semminél"
Az ilyenek miatt nem lesz nálunk soha valód rendszerváltás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!