Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ti is közmunkára köteleznétek...

Ti is közmunkára köteleznétek a hajléktalanokat?

Figyelt kérdés

A hajléktalanok látványa eléggé lehangoló. A politikusok nem foglalkoznak velük, szinte le vannak sz*rva...

Szerintetek jó ötlet lenne közmunkára kötelezni őket? Persze "rendes" fizetésért (minimálbérért) és kapnának kis bérlakást. Kapnának támogatást az újrakezdéshez.

Ha a "kedves" politikusok megcsinálnák ezt, hogy hatna a gazdaságra? Meg lehetne így szüntetni a hajléktalanságot (legalábbis jelentősen csökkenteni)?

2018. febr. 3. 22:11
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha valami bürokratikusan van kényszerítve az általában nem hatékony.
2018. febr. 3. 22:14
 2/20 anonim ***** válasza:
73%

Nem.

Én csökkenteném az adókat, hogy élhetővé váljon az ország.

2018. febr. 3. 22:15
 3/20 anonim ***** válasza:
82%
A lehetőség most is nyitva áll előttük. Csak éppen a többségük olyan antiszociális, hogy nemhogy egy munkahelyen való rendszeres munkavégzésre, de még az otthonokban élésre sem képes / hajlandó.
2018. febr. 3. 22:19
 4/20 anonim ***** válasza:
30%
Bűncselekménnyé kell nyilvánítani a hajléktalanságot és be kell őket gyűjteni. A közmunka nem elég hatékony, annál szigorúbb feltételeket kell szabni, hogy olyan munkát végezzenek, amiért megérje őket fegyelmezni.
2018. febr. 3. 22:20
 5/20 anonim ***** válasza:
87%

Azért Orbán alatt szép nagy ívet befutottunk: a majdnem polgári társadalomból vissza-jutottunk előbb a feudalizmusba, s most már a rabszolgatartás alapjait rakják le itt egyes "okosok".

A közmunka az ország szégyene: nem normális, aki ennyi pénzért (hasznos) MUNKÁT vár el, bolond aki ennyi pénzért dolgozik, de a legnagyobb állat az, aki ezt kitalálta!

2018. febr. 3. 22:28
 6/20 anonim ***** válasza:
28%
Még a hajlékonyakat is.
2018. febr. 3. 23:59
 7/20 anonim ***** válasza:
91%

Ha jól értem,akkor te olyan embereket küldenél munkába,akiknek még arra sincs lehetőségük,hogy zuhanyozzanak és egy normális,hangoktól mentes,zárt helyen aludjanak.

A hajléktalanok legtöbbje pszichiátriára lenne való,mivel betegek.

Na,ki lesz a következő csoport,akiket közmunkára ítélnél?

Komolyan ebben az országban akkor sötétség uralkodik,hogy nem tudom mi lesz itt.

Feudalizmus,fasizmus keveréke.

Valami nagyon baljós..

2018. febr. 4. 01:05
 8/20 anonim ***** válasza:
78%

"Bűncselekménnyé kell nyilvánítani a hajléktalanságot és be kell őket gyűjteni."

Ezzel az erővel az éhezést is bűncselekménnyé lehetne nyilvánítani,bár ott tartanánk...

2018. febr. 4. 01:06
 9/20 anonim ***** válasza:
21%

"A közmunka az ország szégyene: nem normális, aki ennyi pénzért (hasznos) MUNKÁT vár el, bolond aki ennyi pénzért dolgozik, de a legnagyobb állat az, aki ezt kitalálta!"

Ha már élősködik a szociális rendszeren az én adómból legalább csináljon is érte valamit, ha a szemetet összeszedi az utcán az is több a semminél

2018. febr. 4. 02:23
 10/20 anonim ***** válasza:
96%

"Ha már élősködik a szociális rendszeren az én adómból legalább csináljon is érte valamit, ha a szemetet összeszedi az utcán az is több a semminél"

Az ilyenek miatt nem lesz nálunk soha valód rendszerváltás.

2018. febr. 4. 03:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!