Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi volt Bakócz Tamás politikai...

Mi volt Bakócz Tamás politikai hátszele?

Figyelt kérdés
Ha jól tudom valami vargának volt a fia.Legfőbb katolikus vezetővé vált,majd pedig majdnem páopává választották. Aztán a X.leo lett a pápa aki nem más mint egy Medici ivadék. Még így iskíváncsi vagyok hogyan is történt ez. Vargák gyerekei nem szoktak esztergomi érsekké válni, pláne nem pápajelöltekké. Érdekes kérdése ez hiszen ma íi így emelkednek fel látszólag jelentéktelen családok gyerekei. Mondjuk nagypa dédapa még teknővájó, de uunoka már elnök. Hogy milyen elnök már le sem írom.

2018. febr. 3. 19:24
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:

"Ez olyan eset mint Kádás János esete. Az ő sikertörténete is hátszeles..."

Hátszeles, de nem mindegy, hogy milyen morális értékekre alapozott hátszelet lovagolunk meg. Ők nagyon ügyeltek erre, élet vezetési elvük volt, talpig emberek akartak lenni és azok voltak.

2018. febr. 3. 19:49
 12/39 A kérdező kommentje:
Én inkább romlottnaklátom őket.Ha valami nagyon romlott és gonosz,az az egyházak. Némi porhintésként a szépre jóra tanítás mellett, gondos elnyomás, tudatlanséágban tartás és kizsákmányolás. Hagyjuk már ezt... kérelek.
2018. febr. 3. 19:51
 13/39 anonim ***** válasza:
Igazat kell, hogy adjak neked. Az egyházakban valóban voltak, vannak és lesznek romlott elemek. A legjobbak is botlanak, nagyokat is, de én összességében az egész életművet nézem és azt viszont megérdemli azt a bizonyos elismerő helyet.
2018. febr. 3. 20:00
 14/39 A kérdező kommentje:

Szerintem mi az életművet nem ismerjük csak amit megírattak róla. A valóságot csak akkor ismerhetjük meg ha a teljes politikai és származási háttérrel tisztában vagyunk.

Ilyen eset jutott nemrégiben tudomásomra,

Pl Pap Gábor egyik előadásából Nemis lepettmeg nagyon mert márévek óta gyanakodtam És ez a REFORMÁCIÓ.

Le sem merem írni mit mondott pap Gábor.

2018. febr. 3. 20:03
 15/39 anonim ***** válasza:
Nekem nyugodtan leírhatod. Ismerem Pap Gábor nézeteit és gondolatait a dolgokról.
2018. febr. 3. 20:05
 16/39 anonim ***** válasza:

'szeretett és bölcs vezérünk Kádár János is zabigyerek volt.'

Azt a két jelzőt azért vitatnám Jankó vezérrel kapcsolatban.

2018. febr. 3. 20:06
 17/39 A kérdező kommentje:

Ha leírnám kitörölnék a kérdést. azért nekem pap Gábor is gyanús.

Elimervén nagy szakmai ozzáértését, mégis van valmi zavaró benne. Szkíta kereszténység valahogy erősaen zavaró

2018. febr. 3. 20:07
 18/39 anonim ***** válasza:

"Szkíta kereszténység valahogy erősaen zavaró"

A fogalom összetétel valóban kicsit zavaros, de hogy első kézből ismerkedtek meg vele az nagyon valószínű(Mármint Jézussal és az evangéliummal):

[link]

Ha hallottál esetleg András apostolól és működéséről? Itt le írja röviden a wikipédián.

2018. febr. 3. 20:14
 19/39 anonim ***** válasza:
Szíved joga, hogy miben hiszel, vallás és lelki ismereti szabadság van.
2018. febr. 3. 20:26
 20/39 anonim ***** válasza:

Viszont András apostol utazásai és evangéliumi hirdetése nem mese:

"De András nem csak hogy az országukban telepedhetett le egy időre, hanem komoly mértékben részt vett Szkítia vallási életének alakításában is. "

2018. febr. 3. 20:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!