Ti proxy server mögül vagy VPN-en keresztül kérdeztek és válaszoltok itt a politikai rovatban? Különösen azok válasza érdekelne, akik kormányváltást szeretnének.
Nem.
Itt azért még nem tartunk. Még....
Szerintem itt a kérdező azokra gondol, akiket már nem egyszer letiltottak a gyk moderátorai.
Sokéves tapasztalatból tudom, hogy a politika témakörbe rendszeresen írogatók közt elképesztően sokan vannak, akik proxyt megkerülő módszerrel kérdeznek/válaszolnak.
Az viszont érdekes, hogy ez már nem az első eset, hogy vasárnap este tesznek fel erre utaló kérdést. Vagyis valaki olyan teheti fel, aki a többéves tapasztalatából kifolyólag kifigyelte, hogy mikortól marad fenn a legtovább a kérdés, ha esetleg kitörölnék a moderátorok. Mivel a műszak csak reggel kezdődik.
Emlékszem amikor kiestünk a fudbal eb-ről (ami szintén vasárnap volt) akkor fel volt téve egy olyasmilyen kérdés, hogy "Liberálisok! Már bontjátok a pezsgőt?" és több oldalon keresztül ment az anyázás, mivel a kérdés viszonylag sokáig fent volt.
Elvégre nem gondolja komolyan senki sem, hogy az a több száz letiltott felhasználó nem tér vissza? Ki tudja, kiket rejtegetnek azok a nevek, amiket a kategória toplistára kattintva látunk... Ki tudja hányan bújkálnak itt köztünk?
Szerintem csak egyszerűen provokál a kérdező...
Szánalom...
Szerintem meg jehovás lehet a kerdező. Mindig azoknak van világvége hangulatuk.
Orbán pedig mint tudjuk, maga a megtestesült sátán!
Filozófiai kérdés: Ha Viktor a sátán, akkor vajon át tud -e látni a vpn-en? Hiszen megvan a hatalma hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!