Ki szavaz manapság a Fideszre?
Röviden:
- Akinek érdeke fűződik hozzá (pl. trafikosok)
- Haverok, családtagok
- Agymosottak, alulműveltek, akik elhiszik azt a sok elképesztő marhaságot meg hazugságot amit a Fideszpropaganda nyomat 0-24
-Határon túli lefizetett magyarok
-Kisebbség
-Orosz hackerek
Én, mert rengeteg fejlődést látok magam körül és fiatalként a jövőbe vetett hitem is nőtt 2010 óta (az előtt sehol se volt).
Hogy lopnak? Az MSZP nem lopott a 4-es metróból (ami jelen formájában inkább káros, mintsem hasznos), az M6-os alagutakból és egyebekből? Más nem lopna? Te vagy én nem lopnánk, ha ekkora hatalmat és lehetőségeket kapnánk? Dehogynem....
Ha hatalmat kap az ember... Akkor ismered meg igazán.
Ami a migránsokat illeti. Először a közbiztonság fog romlani: terror és pl kisebb parkokba se lesz ajánlatos egyedül bemenni. Először a Rózsadomb és a Bikás park fog úgy kinézni, mint a Népszínház vagy a Diószegi utcák. Aztán világháború, legalábbis nagy öldöklések. Ugyanis a klímamenekültek és egyéb menekültek ,ár özönlenek Európa felé, ahol még van iható víz, miegymás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!