Más is van aki a '98-2002 közti kormány miatt szavazott a fideszre?
Az 1998-2002 közti fidesz kormány messze nem volt tökéletes, ám sokkal jobb volt mint 2002-2010 közti MSZP kormányok. Már akkor is arcul köpésnek éreztem, hogy pár évvel azelőtt mondták hogy a Kisgazdapártot nem tartja demokratikusnak, erre Fidesz-FKGP koalíció jön kormányra, illetve hogy amilyen nagy rendszerváltó liberálisok voltak, mégsem oldották fel a titkosításokat.
Ám úgy gondoltam, hogy 2002-ben egy viszonylag stabil országot adtak át az MSZP-nek, ahonnan az uniós felvétel ellenére sem jött nagy fejlődés, az addigi kormányok közül a legkorruptabbak voltak, hazudtak, csaltak, loptak.
2010-ben emiatt a Fideszre szavaztam. Ám nagy hiba volt, teljesen megváltoztak.
Más is van, aki a '98-2002 közti kormány miatt bízott a fideszben 2010-ben?
Ez a szép ebben. A hülyeséget apró adagokban kell adagolni, úgy fogyasztja a nép. Egyből nagy mennyiségben, úgy megfekszi a gyomrát.
Nem kérdező, a stabilitást csak te hitted el. A rablás előkészítéséhez is kell idő, méghozzá nyugalmas. Amikor az emberek azt hiszik, jól érezhetik magukat. A szemfényvesztés nem mindig könnyű észrevenni, de ezt történetesen már előre is lehetett tudni. Megmondták! Ők! Csak ezt történetesen nem hittétek el nekik. Vagy nem értettétek.
A összes szutyok "rendszerváltó" kormány közül a legkevésbé undorító a Fidesz első kormánya volt!
Nos, ezt sikerült megfordítani: a történelem legkártékonyabb, legundorítóbb, legmocskosabb kormánya a Fidesz második és a harmadik kormányzása!
Soha az életben nem szavaznék rájuk!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!